Dos concursants es donen el 'sí, vullc' en directe en À Punt

Iñaki era la tercera volta que intentava casar-se
Iñaki era la tercera volta que intentava casar-se | À Punt

 

Moment emotius el que es va viure la setmana passada en À Punt. La televisió valenciana va ser l'escenari d'un dels moments més tendres vistos en la nova televisió pròpia. I és que el divendres passat una parella de concursants del programa 'Atrapa'm si pots' va acabar en els altars.

Iñaki, de Xest i auxiliar d'infermeria en Rocafort | À Punt

 

Tot va començar l'última setmana de maig, quan els nous concursants es van presentar. Per un costat, hi havia Iñaki, de Xest, que confessava que havia anat a viure a Almenara «per amor». Posteriorment, entrava en el programa Aure, d'Almenara i que, com el presentador Eugeni Alemany explicava, «no era del tot desconegut per a Iñaki». Perquè, en realitat, Iñaki havia anat a viure a Almenara a causa de l'amor per Aure, amb qui ja havia intentat casar-se dos voltes amb anterioritat.

Aure sobre Iñaki «És el xicon de la meua vida» | À Punt

 

Alemany, tan preguntador com sempre, li va estirar de la llengua a l'almenarenc. I eixe dilluns Aure admetia que Iñaki era «el xicon de la seua vida», però que encara que portaven 12 anys junts, quan havien intentat donar el 'sí, vullc', ho havien «deixat un poc en l'aire». Això sí, reconeixia que el dia que es casara, la boda seria «senzilla però bonica».

I es veu que Iñaki en va prendre nota, perquè el dijous va reconéixer en antena que «el millor regal que li podien fer en la vida era que Aure li diguera que 'sí' a una pregunta». I Alemany, conegut per conseguir grans reptes com l'emojipaella, va propiciar un trobament el divendres, últim dia dels concursants en el programa.

D'esta manera 'Atrapa'm si pots', el concurs de preguntes i respostes de la vesprada d'À Punt, es va convertir en l'escenari romàntic que va portar a esta parella de boda. Iñaki va recordar a Aure que era la tercera volta que li ho demanava però com que «a la tercera va la bona», per fi, Aure li va donar el 'Sí, vullc' a Iñaki. Això sí, amb un anell prestat d'una convidada del públic, ja que els nuvis no havien dut cap anell per al compromís!

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El conegudíssim i exitós nou programa que presentarà Sílvia Abril" "El gravíssim problema econòmic d'Isabel Pantoja, a la llum"