URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

Les Falles donen a À Punt el seu rècord històric de quota de pantalla en març

La nit de la Cremà va ser l'espai més vist del mes amb un 10,3% de quota.
Imatge del programa especial d'À Punt en la nit de la Cremà de les Falles | À Punt

 

La televisió pública valenciana, À Punt, ha registrat per segon mes consecutiu el seu rècord històric d'audiència amb un 2,5 per cent de quota de pantalla durant el març passat i s'ha situat com la televisió autonòmica que més ha crescut aquest mes, en concret un 67% respecte a febrer.

 

Els programes que lideren aquesta tendència són els informatius i les sèries. En el primer cas, es tracta d'un dels espais més vistos de la televisió pública valenciana, tant en el cas de 'NTC Migdia' com de 'NTC Nit'. Quant a les sèries, l'estrena de 'La forastera', es va fer amb un 3,7% de quota, mentre que 'L'Alqueria Blanca' aconsegueix el 5,3%, ha informat la televisió autonòmica en un comunicat.

 

La franja horària de la sobretaula, amb un 4,3% de quota, i la de la vesprada, amb un 2,5%, van ser les més seguides per l'audiència i van registrar un creixement que supera el 90% respecte a febrer, mentre que la franja del prime time ha experimentat un augment de mig punt.

 

La Cremà, l'espai més vist

Març també va estar marcat pel seguiment que À Punt va fer de la celebració de les Falles i de les festes de la Magdalena. La nit de la Cremà va ser l'espai més vist del mes amb un 10,3% de quota, mentre que la mascletà del dia 1 va sumar una audiència del 6,3% i L'Ofrena un 3,6%.

 

D'altra banda, durant les festes de la Magdalena la televisió va arribar al 6,6% de quota durant la mascletà del dia 30 i aqueix mateix dia es va aconseguir un 2,4% amb l'emissió del partit de futbol entre el C. D. Castelló i l'Hèrcules d'Alacant C.F, mentre que el 'Magdalena Vítol' es va situar en el 3%.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!