Mor l'home que s'havia cremat en caure en la foguera que havia fet en l'hort en Castelló

La víctima havia patit cremades de tercer grau en el 75% del cos
Les cremades han sigut massa greus per a l'home   | Premsa Valenciana

 

Finalment, l'home ferit greu per cremades de tercer grau en el 75% del cos ha mort a causa de les ferides, després d'estar ingressat des del dia 6 de setembre en la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Fe de València. La víctima, un home de 75 anys, va caure accidentalment dins del foc que estava fent en un hort i, a causa de la gravetat de les ferides, no ha pogut superar-ho.

 

L'home estava en un tarongerar del Camí Fondo de Castelló i estava cremant restes de la poda. En eixe moment, tal com avança 'Mediterráneo', el foc se li va descontrolar i, en intentar apagar-lo, va entropessar i va caure dins del foc. L'incendi descontrolat va continuar cremant tota la finca sense que l'home poguera fer res i, va ser a causa del fum, que un veí va avisar a Emergències per a que acudira al lloc dels fets.

 

Quan les unitats mèdiques van arribar, van trobar l'home molt mal ferit estés en terra i, després d'estabilitzar-lo un poc, el van traslladar en helicòpter a la Unitat de Cremats de l'Hospital de la Fe de València. Els agents de la Policia Nacional i Local que van fer la investigació sempre van sospesar que l'home havia tingut un accident. I ara, després de 10 dies hospitalitzat, les cremades greus en el seu cos han acabat amb la seua vida.

 

  

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram