Home ferit greu en patir cremades de 3r grau en el 75% del cos en un incendi en Castelló

L'accident s'ha produït en un camp de cultiu
Imatge d'arxiu d'una persona accidentada per cremades en la pell   | Premsa Valenciana

 

Este divendres de matí, cap a les 08.30 hores, s'ha avisat al Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) que un home ha tingut un accident en un incendi d'un camp de cultiu en el camí Fondo de Castelló, en la comarca de la Plana Alta. Segons pareix, l'home ha patit cremades generalitzades greus.

Tal com han informat des d'Emergències, fins al lloc s'ha desplaçat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdic Urgent (SAMU) per a atendre al ferit, de 75 anys, que presentava cremades en el 75% de la seua superfície corporal. Els cossos sanitaris, una volta han pogut estabilitzar l'home, l'han traslladat en un helicòpter medicalitzat de la Generalitat fins a l'Hospital Universitari de la Fe de València per a ingressar-lo en la Unitat de Cremats. Segons pareix, les cremades eren de tercer grau. De moment, es desconeix la seua evolució.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😠 AL·LUCINA: El gravíssim error de la policia en la busca de Blanca Fernández Ochoa" "🔴🔥 9 FERITS VALÈNCIA: 2 xiquets i 7 adults en l'hospital per 1 incendi"