València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Furten dos milions en joies al cantant Daddy Yankee en un hotel de València

El cantant ho va denunciar el passat dimarts en arribar a l'hotel
El cantant Daddy Yankee | EFE

 

El cantant porto-riqueny Daddy Yankee va denunciar dimarts passat 7 d'agost que havia sofert un robatori en un hotel situat a l’avinguda Corts Valencianes a València on s'allotjava, perquè tenia una actuació al Latin Fest 2018 celebrat en la mateixa ciutat. Entre el botí que es va emportar el lladre, fent-se passar per l'artista, hi havia diverses joies i diamants que es guardaven en la caixa forta de diverses habitacions.

  

El lladre va eludir les mesures de seguretat i mitjançant l'ajuda d'un empleat de l'hotel, el qual es va creure que era el cantant, el va dirigir per fins la caixa forta així emportant-se un botí valorat en dos milions d'euros.

El cantant sorprès en arribar a l’hotel

 

El cantant va demanar la presència policial en tornar a l'hotel Meliá de València quan es va adonar del robatori, entre el qual també li van llevar 2.500 dòlars. Segons informa del cas Las Provincias, la Policia Nacional es va centrar en els enregistraments de les càmeres de seguretat i després va prendre declaració els agents del Grup de Robatoris de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València a diversos empleats de l'hotel, al cantant Daddy Yankee i als seus dos acompanyants.

Hotel Meliá València situat a l'avinguda Corts Valencianes | Europa press

 

Seguixen les recerques policials  

Fonts del Meliá València confirmen el robatori, però eviten donar més aclariments per no entorpir les recerques policials que s'estan donant al mateix hotel des del dia del robatori. Ahir, els agents de policia van anar fins a l'hotel a seguir fent recerques i prendre declaració a dos dones, segons informa també el mateix periòdic citat anteriorment.