Gabby Petito va morir escanyada, segons l'informe forense

Brian Laundrie i Gabby Petito estaven en un viatge pels EUA quan la jove va desaparéixer

Gabby Pepito i Brian Laundrie
Gabby Pepito i Brian Laundrie | Instagram

La bloguera estatunidenca de 22 anys Gabrielle Gabby Petito, que va desaparéixer a la fi d'agost mentre estava de viatge amb el seu nuvi, Brian Laundrie i el cadàver del qual va ser trobat el passat 19 de setembre, va morir per escanyament.

I la forma de la mort va ser homicidi, segons va informar este dimarts el mèdic forense del comtat de Teton (Wyoming, els EUA), en anunciar els resultats de l'autòpsia realitzada al cos de la jove.

El cos de la jove de 22 anys va ser trobat al setembre en un parc nacional que la parella havia visitat en l'estat de Wyoming, després que el seu cas de desaparició va capturar l'atenció nacional.

Segons el forense del comtat Teton, Brent Blue, el cadàver va ser trobat en un campament amb signes d'escanyament. Havia estat en la mala herba durant tres o quatre setmanes.

Va dir que no podia revelar detalls sobre un informe de toxicologia, però va assegurar que la jove no estava embarassada en el moment de la seua mort.

L'autòpsia va incloure una tomografia computada de tot el cos, exàmens realitzats per un patòleg forense i un antropòleg forense, i una anàlisi de toxicologia, segons informa la CNN.Promés Brian Laundrie

 

El promés de Petito, Brian Laundrie, de 23 anys, continua sent considerat persona d'interés en el cas, però es troba desaparegut des de mitjan setembre.


Petito i Laundrie havien passat l'estiu viatjant per parcs nacionals de l'oest dels Estats Units, i la jove havia anat documentant l'experiència en les xarxes socials.

L'1 de setembre, no obstant això, Laundrie va tornar només a la casa de Port North (Florida) que la parella compartia amb els pares d'ell, i la família d'ella no va poder comunicar-se amb la jove.


Els pares de Petito van notificar la desaparició de la jove l'11 de setembre, després de deu dies de no tindre notícies d'ella. Laundrie i la seua família, mentrestant, es van negar a col·laborar amb les autoritats en les perquisicions per a trobar a Petito i totes les comunicacions es van donar a través del seu advocat,  Steve Bertolino.


En els primers dies de la cerca de Petito, la Policia de Moab, a Utah, va difondre un vídeo gravat per la càmera corporal d'un agent que el 12 d'agost va detindre als joves per una infracció prop de l'entrada al Parc Nacional Arches.


Les imatges mostren a una emocionada Petito, explicant que la parella havia tingut una xicoteta baralla i que ella patia de conducta obsessiva-compulsiva.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari