La Guàrdia Civil deixa en llibertat un home que va violar presumptament una jove de Rojales

Compartir:

La Guàrdia Civil d'Almoradí ha obert una investigació per una denúncia de violació que va interposar una jove de Rojales, al Baix Segura, el passat dia 28 de novembre. Segons ha informat 'Levante-EMV', la reacció de la Guàrdia Civil en rebre la denúncia ha indignat la jove i els seus familiars, ja que l'agressor ha quedat en llibertat. Segons sembla, la víctima de 18 anys ha contat en la seua denúncia que l'agressor era un amic al qual era capaç d'identificar en la seua declaració, es trobava baix els efectes de l'alcohol quan fou amenaçada i forçada a mantindre relacions sexuals amb ell. La jove havia quedat amb una amiga, segons la seua versió dels fets, per a vore's eixa vesprada amb ell. Es coneixien des de feia uns cinc anys, eren les set de la vesprada, i al principi, la jove es va prendre un gintònic en un bar i després en un lloc apartat el xic els va oferir ron amb cola. El xic va aconseguir que l'amiga se n'anara per a estar sols amb ella. A eixa hora, segons la jove, es trobava molt beguda.

  

 

 

En la denúncia consta que al quedar-se en un lloc apartat el jove li va dir que es llevara la samarreta, a la qual cosa ella es va negar i ell va respondre pegant-li tirons en el monyo. A continuació li va ordenar que es llevara el sostenidor i al negar-se li'l va tirar a terra. L'agressor es va baixar els pantalons i la va obligar a practicar-li una fel·lació. La xica va començar a plorar de la por però el jove va aconseguir tombar-la a terra davant la seua negativa i la va penetrar. En el relat explica que a pesar dels seus crits de dolor el denunciat no va deixar d'agredir-la sexualment. A més li va advertir que no cridara i que no contara res a la Policia, ja que en cas contrari aniria a sa casa a buscar-la. Finalment el violador se'n va anar i la jove va quedar seminua plorant i demanant auxili a uns xics que passaven pel lloc. Els xics veient el seu estat la van acompanyar a casa.

 

La desprotecció de les víctimes

  

En el seu relat assegura que com a conseqüència, va haver d'anar a l'Hospital de Torrevieja on va ser reconeguda en el servei de Ginecologia. La jove presentava ferides en el coll, pits i ventre. Una notícia que es produïx quan està candent el tema de la violació múltiple dels Sanfermins i que posa sobre la palestra la quantitat de voltes que queden impunes estes agressions masclistes, així com la desprotecció de la víctima en estos casos, ja que no es veu ni amb el suport de les forces de l'autoritat, que en este cas han deixat lliure al presumpte violador.

EL MÉS LLEGIT

‘Elx Street Market’, música, taller de tatuatges i 14 foodtrucks

L'esdeveniment, amb entrada gratuïta, tindrà lloc en el Passeig de l'Estació del divendres al diumenge

Mor un home després de bolcar el seu tractor a Cofrents

Un home de 64 anys va morir anit en bolcar amb el seu tractor en un camí del municipi de Cofrents

Es nega a donar-li diners per aparcar el cotxe i acaba agredit

Pel que sembla el sospitós li hauria escopit en la cara i propinat punyades i esgarrapades

Puig anuncia sis nous centres d’FP en la Comunitat per al pròxim curs

Pedro Sánchez ha avançat en la seua visita a Mislata que el Consell de Ministres aprovarà 'la major inversió per a l'FP' amb 1.238 milions repartits entre les comunitats autònomes