EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

La Guàrdia Civil rep una amenaça de grups gihadistes a Gandia

La detenció en 2015 de Raja El Aasemy a Gandia, acusada d'adoctrinament, ha provocat l'advertiment de l'Estat Islàmic
La Guàrdia Civil,amenaçada pel gihadisme | València Diari

L'arrest de Raja El Aasemy per part de la Guàrdia Civil ha provocat que l'Estat Islàmic haja creat «un sentiment de repulsa cap a les Forces de Seguretat». Així ho ha determinat l'informe presentat per l'Assessoria d'Intel·ligència i Consultoria de Seguretat (AICS).

  

  

  

acusada d'adoctrinar i reclutar radicals

  

  

s'han difós fotografies i missatges en les xarxes socials del grup terrorista.

Alliberament de gihadistes

L'estratègia impulsada per l'Estat Islàmic té com a finalitat aconseguir l'alliberament dels presos aliats al moviment, que es troben en presons europees. Així, Raja El Aasemy és un dels objectius que es desitja posar en llibertat, per la qual cosa el gihadista ha iniciat les seues activitats per a aconseguir-ho.

No obstant açò, la justícia espanyola no està per la labor a cedir en les pressions. Raja va ser capturada, entre altres motius, per acabar els seus discursos amb la cita «el terrorisme és un deure». De la mateixa manera, entre les seues afirmacions, destaquen algunes com a «l'única cosa acceptable és tallar caps».

Davant aquestes paraules, l'Audiència Nacional no va veure un altre procés viable que el de la seua detenció i empresonament. De la mateixa manera, el Tribunal Suprem va confirmar els cinc anys de presó que s'exigien per a la jove marroquina, a qui se li va imputar un delicte de col·laboració amb la banda terrorista.

Publicació a Facebook

Imatge de la detenció de Raja El Aasemy | AICS

«Entre les opressions dels cínics, ací estan les secrecions de dones captives, i ací estan els sentits del turment. Ací estan les persones que són castigades per aquelles maneres difícilment imaginables». Aquest text és el que acompanya la imatge difosa, segons la traducció de la AICS.

En la fotografia es pot observar el moment de la detenció de Raja El Aasemy, per part de la Guàrdia Civil, a Gandia. En ella, la detinguda porta una vestimenta negra que tan solament ens permet observar les seues mans i nines emmanillades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram