H&M llança una col·lecció de 25 perfums ‘low-cost’

Compartir:

Una de las tiendas de la firma sueca H&M

Una de las tendes de la firma sueca H&M | Cedida

 

Apostant per ampliar cada vegada més la seua gamma de productes de bellesa i perfumeria, H&M ha decidit llançar una nova col·lecció de fragàncies que prometen ser tot un èxit de vendes. Zara i els seus coneguts perfums poden tremolar davant la nova aposta de la firma sueca perquè està disposada a arrasar al mercat amb els seus 25 olors a preus ‘low-cost’.

 

H&M ha decidit llançar un total de 25 fragàncies amb uns preus que oscil·len entre els 4,99 euros i els 24,99 euros que representen cada tipus de dona. És per això que pensant especialment en cadascuna de les seues clientes, la firma ha volgut crear tres gammes diferents, ‘The Singles’, ‘The Reveries’ i ‘The essences’.

25 fragàncies d’H&M per menys de 25 euros

Segons explica la revista ‘Elle’, els nous perfums de la signatura ‘low-cost’ s’han creat en col·laboració amb la casa Givaudan. A més s’ha comptat amb els perfumistes Olivier Pescheux, de gran fama mundial, i NisrineGrillié, una jove estrella emergent en el sector.

  

«Ens enfoquem molt en ingredients d’alta qualitat, des de les fragàncies de notes úniques fins a les mescles contemporànies i els perfums més matisats que realment ressalten l’ingredient clau», ha dit Pescheux sobre la nova col·lecció de perfums d’H&M, que estarà disponible en tendes i a la pàgina web a partir del 16 d’agost, segons el mitjà citat.

Una col·lecció «molt personal, divertida i emocionant»

D’esta manera, s’ha treballat individualment en fins a 25 diferents fragàncies dividides en tres col·leccions per aconseguir olors únics i pensats per a cada dona. «Els nostres clients podran jugar amb totes elles fins a trobar una aroma que els agrade i amb el qual se senten identificats. És com construir un estil personal, que és sempre un viatge divertit i emocionant».

'The singles' una de las colecciones de fragancias de H&M

‘The singles’ una de les col·leccions de fragàncies d’H&M | Imatge de: H&M.

 

‘The Singles’

‘The Singles’ és la col·lecció de fragàncies d’H&M que compta amb un total de 10 aromes molt característiques i on s’ha buscat aconseguir una sola nota olfactòria. En estos perfums de ‘The Singles’ trobem la de xocolate, la de vainilla o la de yuzu.

'The Reveries' una de las colecciones de fragancias de H&M

‘The Reveries’ una de les col·leccions de fragàncies d’ H&M | Imatge de: H&M.

 

‘The Reveries’

Les 10 fragàncies de la col·lecció ‘The Reveries’estan pensades per a aquelles persones que busquen recordar determinats moments de la seua vida, ja que són aromes que transmeten determinats sentiments.

'The Essences' una de las colecciones de fragancias de H&M

‘The Essences’ una de les col·leccions de fragàncies d’H&M | Imatge de: H&M.

 

‘The essences’

Cinc són les aromes que conformen la col·lecció ‘The essences’ d’H&M, que es caracteritzen per ser fragàncies molt diferents i més complexes. Es tracta d’uns perfums elaborats amb rosa, «pachuli» o sàndal.

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional