Un home de 34 anys queda amb una menor de 15 a València i acaba sorprés pels familiars d’ella

Compartir:

 

El passat dissabte, durant la nit de Sant Joan, un home de 34 anys va quedar mitjançant una xarxa social d’Internet amb una menor de 15 anys per a, presumptament, tindre una relació sexual. El que no s’imaginava esta persona és que quan arribara al lloc on havia quedat amb la jove es trobaria amb familiars i el mateix nóvio de la xiqueta, els quals volien agredir-lo.

 

Segons ha informat Levante-EMV, els fets van ocórrer a les 22 hores en el carrer Músic Chapí de València, on un home de 34 anys espanyol havia quedat amb la menor. Després de rebre un avís d’una baralla, la Policia Local es va presentar allí, va evitar que els familiars agrediren al sospitós i el van detindre.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'