Un home detingut per agredir sexualment de la seua filla en el territori valencià

L'agressor ha intentat fugir dels policies
El pare l'ha agredida durant 5 anys | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat valenciana a un home de 48 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a la seua filla. Pel que pareix, estes agressions es venien produint des de feia cinc anys.

La detenció del sospitós s'ha produït esta setmana, a les poques hores de tindre coneixement els agents que una jove, en l'actualitat major d'edat, era víctima d'agressions sexuals des de feia cinc anys quan era menor.

Els investigadors, una volta recaptades totes les dades, s'han presentat en la casa del sospitós, a on després d'identificar-lo, l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual sobre la seua filla, moment en el que ha posat resistència i ha intentat fugir dels policies, pegant una forta espenta a un d'ells però ha sigut reduït pels agents. 

Ha entrat en la presó

Els investigadors han sabut que exercia un fort control sobre la seua filla, a demés dels abusos i agressions sexuals, que es venien donant habitualment en casa des de feia cinc anys, quan la jove era menor d'edat, i que recentment s'havien produït.

Els policies han fet un registre en la casa per a trobar dispositius electrònics que pogueren contindre arxius de contingut sexual, intervenint-se diferents mòbils i ordinadors, que seran analitzats. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó, i ha dictat mesura cautelar de comunicació i acostament amb la víctima.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en caure des d'una teulada en el Verger" "Amenaça a la seua nora i agredix a un policia en Gandia"