Estabilitzat l’incendi forestal de Bicorp

incendi bicorp
incendi bicorp

 

Les tempestes seques que estaven previstes a la província de València i Castelló han fet estralls en les muntanyes valencianes al llarg de la vesprada d’aquest passat dissabte.

 

Una impressionant torre de fum es veia a Bicorp, ja que un llamp havia caigut sobre la pineda en el paratge el Voltor, zona de difícil accés, la qual cosa ha provocat un incendi.

 

El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut des de les 17.30 en aquest incendi forestal a Bicorp.

 

Durant la jornada del dissabte el Consorci va dirigir un dispositiu d’extinció amb 3 dotacions de bombers del Consorci, 3 unitats de bombers GVA-Sgise, 11 brigades de Diputació, 10 mitjans aeris i diferents comandaments.

 

L’incendi es va donar per controlat prop de les 21h després que els mitjans aeris, especial esment als Air Tractor, flanquejaren la part oposada a l’anomenada columna que estava desplomant-se per l’efecte de la tempesta.

 

L’actuació dels mitjans aeris, al costat dels treballs de les dotacions en terra ha fet que l’evolució de l’incendi siga favorable. Des del Consorci Provincial de Bombers de València recorden que ens trobem en alerta màxima d’incendis forestals donada l’onada de calor. Hem d’extremar la precaució durant aquests dies.