Jutgen a quatre agents de la Policia Local de Torrevieja per suborn

Compartir:

Demanaven quantitats de diners a amos de negocis d'hostaleria a canvi d'eliminar actes d'inspecció.

Hui comença el judici contra sis homes, quatre d’ells agents de la Policia Local de Torrevieja, acusats d’un delicte de suborn en demanar diners a amos de negocis d’hostaleria a canvi d’eliminar actes d’inspecció que, suposadament, haurien emés prèviament els agents.

Un Jurat popular jutjarà als sis acusats per un suposat delicte de suborn.

Segons relata l’acte de fets justiciables, entre agost i setembre de 2017, els processaments van acudir a dos establiments, on van alçar diverses actes per denúncies administratives.

A continuació, acudien al negoci la resta de processaments, que actuaven de connivència amb els agents, per a fer d’intermediari i demanar-los diferents quantitats de diners, entre 1.000 i 40.000 euros, a les víctimes a canvi que la policia eliminara les actes o les denúncies.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...