Jutjat un home per penjar cartells amb insults contra un policia local en el centre d’Alacant

Compartir:

Un home va ser ahir jutjat per haver penjat presumptament cartells en diversos carrers del centre d'Alacant amb expressions injurioses contra un agent de la Policia Local, tal com publica 'Información'. Així, a l'acusat se l'imputa un delicte d'injúries contra funcionari públic, pena per la qual es reclama el pagament d'una multa. Però, el processat va negar ahir durant el judici que fóra ell la persona que estava penjant cartells. Tot i que l'oficial va tindre incidents amb un amic del processat propietari d'un local al qual va sancionar per irregularitats en la seua terrassa. De moment, el judici va quedar ahir vist per a sentència després que totes les parts declararen. Els policies que intervingueren la nit d'estos suposats fets relataren que estaven de patrulla quan treballadors del servei de neteja alertaren que hi havia unes persones col·locant cartells injuriosos contra un dels seus oficials. En ells, es deia el nom de pila del policia i s'acompanyaven diversos insults com «xenòfob».

EL MÉS LLEGIT

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys

Mor l’influencer Baby Driver als 25 anys

El jove patia "un càncer molt agressiu", els seus familiars hi han informat de la trista notícia a través del seu Instagram