L’augment del preu del lloguer a València impossibilita que molts joves es puguen independitzar

Compartir:

El Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de València ha detectat un important augment del preu de les vivendes que es lloguen en la província de València, especialment en la capital i la zona de la costa. Este increment es deu a l'escassa oferta de pisos per a llogar, molt inferior a la demanda existent, amb la qual cosa el cost s'ha incrementat entre el 10 i 15% en l'últim any.

 

Esta situació afecta especialment parelles joves, persones que busquen independitzar-se o a les famílies que perderen la seua vivenda amb la crisi i sols poden optar al lloguer. Per tant, la situació és especialment preocupant en la ciutat de València en zones com Ciutat Vella, Campanar o Patacona on no hi ha quasi pisos disponibles per a llogar mentre els que es troben al mercat tenen uns preus molt elevats.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...