L’empresa britànica Victoria compra la valenciana Keraben per 274 milions d’euros

Compartir:

L'empresa britànica Keraben, el líder de la moqueta ha començat una ampliació de capital en la Borsa de Londres per a finançar-se. La firma d'inversió Tensile Capital Management i la família Benaven han arribat a un acord per a vendre Keraben a l'empresa britànica Victoria. El preu de venda ha arribat a l'espectacular xifra de 274 milions d'euros, després d'una subhasta per l'empresa de Castelló en la qual també van participar altres fons com Bain, Carlyle i Investindustrial. En este cas, qui es va emportar la firma de taulells i banys va ser Victoria, que és una de les empreses més importants de moquetes i altres materials per a terra, la qual va fer la millor oferta per a Keraben, amb l'objectiu de créixer més en el mercat europeu. Esta operació ve seguida de l'adquisició de la italiana Ceramiche Serra, per 56 milions. 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones