Es va al llit amb un amic de la seua filla de 14 anys a Espanya

La dona ha negat els fets, però l'adolescent ha confirmat que va haver-hi relacions plenes

Una dona acusada de mantindre relacions amb l'amic menor de la seua filla de 14 anys ha negat els fets. Esta veïna d'O Carballiño, a Orense, ha declarat esta setmana davant l'Audiència Provincial per un possible delicte d'abusos a un menor.


A porta tancada, donada la delicada naturalesa de l'assumpte, tant l'acusada com l'adolescent, així com alguns amics, van declarar davant el tribunal, que deu ara decidir si eixa relació, que es consideraria un abús sexual donada l'edat del xic, va existir o no. La Fiscalia demana una pena de deu anys de presó i huit més de llibertat vigilada.

Els fets van ocórrer el maig del 2019 en el domicili de l'acusada. La víctima i altres adolescents estaven jugant a la botella, habitual joc per als més joves en els quals uns han de fer besos a uns altres. El menor era amic de la filla de la dona, de 14 anys, raó per la qual habitualment anava a la casa.


En un moment determinat de la jornada, la sospitosa va demanar al menor que l'acompanyara a una altra habitació. Segons l'escrit presentat pel fiscal, ell es va mostrar "reticent", però la resta del grup li "va animar" i ell va acabar "cedint".

Una vegada en l'altra estada del domicili, la dona va començar a besar-li i a realitzar-li tocaments. Ella era totalment conscient de l'edat que tenia la víctima i així i tot li va proposar mantindre relacions sexuals. El menor, davant esta preposició, va acabar acceptant després.


Durant el judici, el menor ha assegurat que l'acte sexual sí que va arribar a produir-se, alguna cosa que ella nega. De fet, l'acusada fins i tot nega que se l'emportara a una altra habitació per a eixe fi.


Però res d'això va ser reconegut per l'acusada. Va admetre que una nit d'un cap de setmana el xic va ser a la seua casa amb el seu grup d'amics, però va negar haver estat amb ell tot sol a l'habitació i haver tingut amb ell algun tipus de contacte sexual. Va dir, això sí, que tots dos havien estat en la cuina de la casa, ja que el xic li havia dit que tenia gana i ella li havia calfat uns macarrons.

No coincideix esta versió amb la de l'adolescent, que es va mantindre en el que va assegurar des del moment en el qual es van conéixer els fets. Encara que va ser parc en paraules, va explicar que quan el grup estava fent el joc de la botella, la mare de la seua amiga li va demanar que s'anara amb ell a l'habitació. Ell al principi no va acceptar, si bé la resta dels allí presents el van animar perquè s'alçara. Ja a l'habitació, va tindre relacions sexuals completes, va insistir, amb l'acusada.


Tres amics del xic van explicar que no van veure si això ocorria o no, encara que sí que van admetre que l'un i l'altra es van anar plegats a una habitació. Estos tres testimonis van declarar que el seu amic els va contar que havia tingut una trobada íntima amb l'adulta.


Malgrat els fets narrats per l'adolescent, el possible delicte no va eixir a la llum fins uns dies després. Va ser els dies o setmanes posteriors quan un denunciant anònim va cridar a la caserna de la Guàrdia Civil d'O Carballiño.

Denunciant Anònim

Un agent de la Benemèrita ha explicat en el judici que van rebre la trucada d'algú que no va voler identificar-se. Eixa persona va explicar a l'agent diversos detalls que van ajudar per a poder iniciar una investigació. Després de tirar del fil, van acabar donant amb l'acusada.


Com és habitual en estos casos, un especialista forense va tractar al menor després de conéixer-se els fets. Segons el seu informe, no s'observen seqüeles psíquiques en ell.


La Fiscalia de menors demana per a l'acusada una condemna de deu anys de presó per abús sexual. També demana una ordre d'allunyament de 300 metres durant els pròxims huit anys i que tampoc puga comunicar-se amb ell.


La defensa, en canvi, demana la lliure absolució de l'acusada per falta de proves, ja que és la paraula del menor contra la seua. El judici, celebrat a porta tancada, ja ha quedat vist per a sentència.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben a David, l'estibador desaparegut en l'accident del 28 de maig a PortCastelló" "Mor un home després llançar-se a una piscina amb poca aigua a Benissa"