La mare que va asfixiar al seu fill de cinc anys en Almàssera, condemnada a 18 anys de presó

Compartir:

La Sala del Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha condemnat a 18 anys de presó a una mare que va asfixiar a la seua fill de cinc anys en maig de 2015 en Almàssera, a la comarca de l'Horta Nord.

 

La condemna 

 

 

La sentència, la pena de la qual ha sigut imposada per un jurat popular, considera a la dona culpable d'un delicte d'assassinat amb l'atenuant d'alteració psíquica i l'agreujant de parentesc. La dona haurà d'indemnitzar al pare del seu fill amb 100.000 euros i amb 10.000 euros a cada un dels seus quatre germanastres.

El dia de l'assassinat 

Tot va ocórrer quan la dona va assassinar al seu fill, de cinc anys, en la vivenda on residia la família en Almàssera quan el seu marit i el pare del menor solien treballar. La culpable li va subministrar un fàrmac al xiquet i, quan ja estava dormint, li va col·locar un coixí en la cara fins que va morir asfixiat. Posteriorment, la mare es va autolesionar, es va tombar en el llit i va col·locar el cos del seu fill sobre ella. Quan el pare va tornar de treballar, va portar al xiquet fins al centre de salut.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones