Maten a tirs a un empresari d'Alzira en Colòmbia

Els fets es van produir cap a les 9.00 hores del matí del diumenge (hora local de Colòmbia).
Leer en español
Imatge d'arxiu d'una ambulància en Colòmbia | cruzrojacolombiana.org

 

Este diumenge era assassinat a tirs en Colòmbia José Vicente Monzó Escrihuela, un empresari natural d'Alzira (La Ribera Alta), propietari de diversos negocis de rostidors de carn en la zona del Valle del Cauca, segons ha informat el diari Levante-EMV.

 

Els fets es van produir cap a les 9.00 hores del matí del diumenge (hora local de Colòmbia). Monzó estava dins d'un local que estava reformant i acondicionant per a convertir-lo en el seu quart restaurant en la zona. Així, l'home era propietari d'altres restaurants especialitzats en carn i rostits en punts com Cartago i Pereira. Respecte a l'establiment que estava acondicionant, se situava en la localitat de Roldanillo.

 

Segons les informacions recollides per Levante-EMV, José Vicente Monzó va ser assassinat de dos tirs, i va morir en l'acte. Els dispars van ser escoltats per diverses persones, que van donar avís a les autoritats policials. No obstant, de moment no s'han produït detencions ni se sap com s'haurien produït els fets. Algunes fonts apunten a què tindria un soci en els seus negocis de restauració, però la investigació encara no ha aprofundit més.

 

Molt conegut en Alzira

José Vicente Monzó vivia des de feia un temps en Colòmbia. No obstant, amb anterioritat havia residit en la seua ciutat natal, on era molt conegut i també havia posat en marxa diferents negocis, com un pub, un hostal o una fruiteria. Així mateix, l'empresari valencià va arribar a dirigir la cuina d'un hotel.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!