El ministre d'Interior ordena obrir una investigació pel menú de la Nit de Nadal de la Policia a Catalunya

Juan Ignacio Zoido vol saber per què es va servir eixe menjar i vol depurar responsabilitats
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha obert una investigació després de les queixes rebudes | CatalunyaDiari.cat
 

El ministre de l'Interior del Govern espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha ordenat este dimarts a primera hora que s'òbriga una recerca per a determinar les possibles responsabilitats després de les queixes pel menú de Nadal que han remès els policies allotjats en els vaixells que continuen atracats en el port de Barcelona, segons han confirmat fonts d'Interior.

Un menjar «pobre» i res festiu

Diversos sindicats de la Policia Nacional van denunciar a través de les xarxes socials que el menú que es va repartir entre els policies enviats a Catalunya consistia en un plat de espaguetis amb una clòtxina, un altre plat amb quatre croquetes, un peix arrebossat, tres panets i una botella d'aigua mineral.

Segons informa 'El Español', es tractaria del menjar servit en el vaixell Rhapsody, atracat a Barcelona per a donar allotjament a part dels agents que continuen mobilitzats a Catalunya i procedents de des de diversos punts del país.

En este sentit, Zoido ha ordenat a la Direcció general que òbriga de «forma immediata» una investigació que determine el motiu d'este menú, i depurar responsabilitats, en cas que les hi haja. A més, també vol que s'aclarisquen totes les circumstàncies sobre esta nova polèmica amb l'allotjament dels policies.

Queixes freqüents pel menjar

El servei de menjars ha protagonitzat moltíssimes queixes des d'abans del referèndum il·legal de l'1 d'octubre, quan el ministeri de l'Interior va decidir contractar diversos vaixells per a allotjar als policies i als guàrdies civils mobilitzats a Catalunya.

El passat 16 de novembre, el conegut vaixell de Piolín, el Moby Dato, es va marxar del Port de Barcelona, però actualment continuen atracats els Rhapsody i el GNVAzurra.

Cal recordar que, a més, este dimarts el ministre Juan Ignacio Zoido ha citat els sindicats de la Policia Nacional i les associacions de la Guàrdia Civil per a abordar amb ells les millores salarials i de mitjans materials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"INCREÏBLE: El producte que triomfa en Mercadona i que molts no coneixen" "Ix a la llum la veritat sobre "l'accident" de la gasolinera de Castelló"