València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mor Adrián Soler, el capità del Juvenil del CD el Campello d'Alacant

Fa dos anys li van diagnosticar càncer de pàncrees
Mor Adrián Soler, el capità del Juvenil del CD el Campello d'Alacant. | CD Campello

 

La tragèdia tenyix aquest cap de setmana el futbol espanyol. Adrián Soler, capità del Juvenil del CD El Campello, a Alacant, ha mort aquest divendres després d'una llarga lluita contra el càncer. Com relaten diversos mitjans locals, fa dos anys Soler va rebre la pitjor notícia de totes, se li havia detectat un càncer de pàncrees. La seua lluita ha sigut incansable i sempre ha tingut el suport dels seus.

 

Mor Adrián Soler, el capità incansable que va lluitar fins al final

La dura malaltia el va allunyar dos vegades del terreny de joc després del seu diagnòstic. Després de la seua primera operació, Adrián va tornar a liderar al seu equip en la temporada 2017/18, però poc després, al desembre de 2017, va haver de tornar a abandonar el futbol per a tornar a passar pel quiròfan.

  

Adrián era el capità del seu equip, el Juvenil del CD El Campello i tots el reconeixen com un lluitador incansable. El club ha volgut homenatjar-ho amb unes paraules en el seu compte oficial de Facebook. «Volem mostrar tot el nostre suport a la família d'Adrián Soler després dels últims esdeveniments», començava el club en el seu comunicat.

 

El club ha acomiadat a Adrián en un emotiu comunicat

«Adrián, des del primer moment que el vam conèixer ens va transmetre il·lusió i ens va contagiar el seu somriure. Hui ens ha deixat un dels nostres millors guerrers, no solament parlem de l'esportiu, ja que Soler ens ha demostrat a tots que no hi ha de deixar de lluitar fins al final», afirma el club.

 

El Club Deportivo El Campello també ha volgut lloar la capacitat de superació i de lluita contra la seua malaltia. «Mai va deixar de lluitar contra la seua malaltia i així l'anem a recordar sempre, com un gran lluitador», afirmen des del club. La sobtada pèrdua del jugador ha sigut un dur colp per a tots els seus companys, el club i la seua família, però prometen dedicar-li tots els seus èxits. Descansa en pau, Capità.