Mor Alejandro Bonet, exregidor socialista, ofegat en la platja en Cullera

Bonet havia sigut impulsor de la Ruta del Bakalao i era el president de l'agrupació comarcal del PSOE
Una foto d'Alejandro Bonet Martí, mort ofegat este dimarts en Cullera | Facebook

 

Este dimarts a migdia, cap a les 12.30 hores, ha mort Alejandro Bonet Martí, president dels socialistes de la comarca de la Ribera Baixa. Martí, veí de Cullera, i que havia sigut regidor en el seu municipi entre el 1991 i 1999, ha mort ofegat en la Platja del Dosser del seu municipi.

Segons avança del Centre d'Emergències de la Generalitat, pareix ser que el servici de socorrisme li han maniobres de reanimació, però Martí, de 66 anys, no responia. Quan ha arribat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU), les maniobres de reanimació han continuat, però ha seguit sense presentar cap resposta i s'ha donat per mort.

Tal com explica el diari 'Levante', pareix ser que una ona l'ha sorprés menstres es banyava amb el seu germà en la platja del Dosser, enfront mateix de la urbanització a on vivien. Els dos hòmens han entrar a la mar, tot i que hui hi havia bandera groga, i una ona els ha tombat als dos quan l'aigua els arribava per la cintura, segons conta Xavier Bonet, germà de la víctima, al diari.

Segons ha continuat relatant el seu germà, Alejandro no eixia a la superfície després que l'ona el tombara i després de traure-lo de l'aigua i d'intentar socórrer-lo sense èxit, ha arribat el servici de socorrisme. Amb tot, el desenllaç ha sigut la mort de l'exregidor de la població de la Ribera Baixa.

Per la seua part, l'agrupació socialista de la Ribera Baixa ha emés un comunicat lamentant la pèrdua de Bonet «una persona bona, amable, pròxima i molt amiga dels seus amics» i acompanyen «en el sentiment i fem una forta abraçada a tota la família Bonet» i acaben amb un «Descansa en pau, company».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Gran incendi a l'Oceanogràfic de València" "VALÈNCIA: Ferit després de rebre un colp amb una barra de ferro i ganivetades en un bar"