Mor Bryan Dodien, canterano de la Juventus, als 17 anys

Compartir:

La Juventus ha comunicat fa hores la defunció de Bryan Dodien, un jove canterano de 17 anys que no ha pogut superar el càncer que arrossegava des de l’any 2015. Notícia trista la que arriba des d’Itàlia.

Notícia molt dura

La notícia ha colpejat de ple a l’estrella del Manchester United, qui en conéixer la notícia no va dubtar a dedicar unes emotives paraules de comiat en les seues xarxes socials: “És la notícia més trista. Totes les meues oracions van per als seus éssers estimats. Perdre a algú que estimes mai és fàcil, mai t’oblidaré. Vas lluitar molt, vas ser fort, un exemple per a tots“.

<

>

La seua passió era el futbol

Als seus 11 anys se li va diagnosticar un càncer amb el qual ha estat lluitant durant este temps. Fins a 2019 va haver de deixar el futbol i centrar-se en lluitar contra la malaltia, en este moment militava Paul Pogba en la Juventus i els dos es van fer bons amics.

Va véncer al càncer

En 2019, Dodien va véncer al càncer i va poder tornar als terrenys de joc i el seu amic Pogba li va manar en twitter un missatge de suport: “Quina benedicció veure que Bryan va vèncer al càncer i avui va jugar el seu primer partit amb la Juventus Sub-15. Tan orgullós de tí, el meu amic. Gràcies per ser una inspiració tant per a mi com per a molts altres. Espere veure’t aviat!”.

Pogba li va donar suport quan jugava al Manchester United

Paul Pogba durant este temps va estar donant-li suport i fins i tot li va dedicar un gol, es va aixecar la samarreta i estava escrit un missatge de suport al jove jugador: “Bryan estic amb tu“.

Va recaure

Fa poc va recaure del càncer i Bryan Dodien ha mort amb tan sols 17 anys, una notícia que ha deixat consternat al club i al món del futbol. No obstant això, un dels quals més ha sofert la pèrdua ha estat Pogba, que s’ha recordat d’ell en les seues xarxes socials.

“És la notícia més trista. Totes les meues oracions van per als seus éssers estimats. Perdre a algú que estimes mai és fàcil, mai t’oblidaré. Vas lluitar molt, vas ser fort, un exemple per a tots”.

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx

Troben el cadàver d’un home a Llíria amb signes de violència

El cos sense vida d'un home de 56 anys ha aparegut amb evidents signes de violència en la localitat de Llíria