Mor Bryan Dodien, canterano de la Juventus, als 17 anys

Compartir:

La Juventus ha comunicat fa hores la defunció de Bryan Dodien, un jove canterano de 17 anys que no ha pogut superar el càncer que arrossegava des de l’any 2015. Notícia trista la que arriba des d’Itàlia.

Notícia molt dura

La notícia ha colpejat de ple a l’estrella del Manchester United, qui en conéixer la notícia no va dubtar a dedicar unes emotives paraules de comiat en les seues xarxes socials: “És la notícia més trista. Totes les meues oracions van per als seus éssers estimats. Perdre a algú que estimes mai és fàcil, mai t’oblidaré. Vas lluitar molt, vas ser fort, un exemple per a tots“.

<

>

La seua passió era el futbol

Als seus 11 anys se li va diagnosticar un càncer amb el qual ha estat lluitant durant este temps. Fins a 2019 va haver de deixar el futbol i centrar-se en lluitar contra la malaltia, en este moment militava Paul Pogba en la Juventus i els dos es van fer bons amics.

Va véncer al càncer

En 2019, Dodien va véncer al càncer i va poder tornar als terrenys de joc i el seu amic Pogba li va manar en twitter un missatge de suport: “Quina benedicció veure que Bryan va vèncer al càncer i avui va jugar el seu primer partit amb la Juventus Sub-15. Tan orgullós de tí, el meu amic. Gràcies per ser una inspiració tant per a mi com per a molts altres. Espere veure’t aviat!”.

Pogba li va donar suport quan jugava al Manchester United

Paul Pogba durant este temps va estar donant-li suport i fins i tot li va dedicar un gol, es va aixecar la samarreta i estava escrit un missatge de suport al jove jugador: “Bryan estic amb tu“.

Va recaure

Fa poc va recaure del càncer i Bryan Dodien ha mort amb tan sols 17 anys, una notícia que ha deixat consternat al club i al món del futbol. No obstant això, un dels quals més ha sofert la pèrdua ha estat Pogba, que s’ha recordat d’ell en les seues xarxes socials.

“És la notícia més trista. Totes les meues oracions van per als seus éssers estimats. Perdre a algú que estimes mai és fàcil, mai t’oblidaré. Vas lluitar molt, vas ser fort, un exemple per a tots”.

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar