Mor un ciclista d’un infart a Gilet

Detingut per agredir agents de la Urbana a Lleida que l'havien sorprès amb una bicicleta robada
Detingut per agredir agents de la Urbana a Lleida que l'havien sorprès amb una bicicleta robada

 

Aquest passat dissabte, va morir un ciclista en la localitat valenciana de Gilet, després de patir una caiguda, pel que sembla, en patir un infart que va acabar per costar-li la vida, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil.

 

El succés es va produir al voltant de les 08.30 hores, just a l’altura d’una corba de la carretera que creua la població. Després de l’ocorregut, uns veïns van alertar a un metge jubilat de Gilet, qui immediatament es va desplaçar fins al lloc dels fets per a atendre l’home al costat d’un bomber que passava per allí. Encara que al principi estava amb vida, a poc a poc li costava més respirar. 

 

Fins al lloc de l’accident es va desplaçar la metgessa de guàrdia del centre de salut d’Estivella i dues ambulàncies que van intentar, sense èxit, reanimar-lo fins passades les 09.15 hores. No obstant això, malgrat tots els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per la seua vida. La víctima era un veí de Puçol de 63 anys.

 

Les fonts citades no han pogut concretar si l’home, de mitjana edat, era un esportista que practicava el ciclisme, i que per tant un excés d’esforç haja pogut ser la causa de la fallada cardíaca.