Mor la segona xiqueta que va resultar ferida de gravetat al castell inflable de Mislata

Compartir:

 

La xiqueta de quatre anys que romania hospitalitzada en l’UCI ha mort a última hora del diumenge, segons informa l’Ajuntament de Mislata en un comunicat. És la segona víctima del tràgic accident del castell inflable de Mislata. L’altra menor ferida de gravetat va morir la setmana passada.

 

La xicoteta morta aquest cap de setmana va patir un fort colp al cap del qual finalment no s’ha pogut recuperar, segons informa Las Provincias.

L’altra xiqueta morta, Cayetana, tenia 8 anys i va morir la vesprada de reis poc després d’ingressar a l’Hospital de la Fé de València. Ella era al castell inflable al costat del seu germà d’11 anys, que va resultar ferit de gravetat. La mare d’aquests xicotets va intentar subjectar l’atracció amb les mans quan va sorgir el fort vent.

 

Accident al castell inflable de Mislata

 

El passat 4 de gener, el castell inflable de la fira nadalenca de Mislata va eixir per l’aire amb nou xiquets dins. Els qui eren allí coincideixen a assenyalar que el vent que va elevar el castell va sorgir de sobte i pas de zero a emportar-se tot per davant.

No obstant això, les primeres investigacions apunten al fet que el castell inflable no estava degudament ancorat al sòl. Estava subjecte a un arbre, un banc i un fanal.

 

 

EL MÉS LLEGIT

Els dentistes preveuen un augment de la demanda per a lluir somriure després de la retirada de la macareta

Els tractaments d'emblanquiments o carilles estètiques seran el següent pas després de la retirada de les ortodòncies que moltes persones es van posar aprofitant la discreció de portar la boca coberta

El 99,1 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits

El període per a presentar reclamacions és fins al 23 de maig i aquesta gestió es fa de manera telemàtica en la secció ‘Al·legacions’ de ‘telematricula.es’

Sanitat alerta sobre l’arribada de la pigota del mico

En cas que s'identifiquen casos que complisquen els criteris de definició, es posen en contacte de manera urgent amb els serveis de Medicina Preventiva

Cau un camió al llit del riu Túria des de la V-30

Fins al lloc s'han desplaçat els serveis d'emergències i s'ha tancat un dels carrils de la carretera