Un nord-americà a punt de morir per una infecció bacteriana originada després de cruixir-se els dits

Compartir:

Antoine pudo haber perdido la vida de no ser intervenido a tiempo

Antoine podia haver mort si no hagués estar intervingut a temps. | Metro

 

Un nord-americà de 31 anys, Antoine Boylston, va estar a punt de morir a causa d’una infecció que va començar a estendre’s per tota la seua mà després que ell. simplement, és fes cruixir els dits, com fan moltes altres persones.

 

Així doncs, va anar ràpidament a l’hospital, on li van haver de fer una cirugia d’urgència per poder salvar-lo. No obstant, els metges asseguren que l’home podria haver mort si la bactèria s’hagués continuat estenent per tot el cos.

 

Intervingut d’urgència

Antoine Boylston estava treballant quan, i com de costum, es va fer cruixir els dits. Llavors, se li va obrir una ferida que tenia en un dit. Segons l’equip mèdic, el jove va empitjorar l’estat d’una costra que ja tenia, procovant l’infecció. De sobte, va començar a sentir un fort dolor a la mà, pensant-se que se l’havia trencat. 

Tuvo que someterse a dos operaciones para combatir la infección

Van haver d’operar-lo dos vegades. | Collect PA Real Life

 

Més tard va començar a sentir-se malament i va decidir anar al metge. «Quan vaig arribar, la meua mà dreta havia començat a enfosquir-se i a inflar-se», explica Antoine. Llavors els metges li van realitzar una biòpsia de pell i es van adonar que el que tenia era uns bacteris mortals que l’estaven menjant per dins.

 

Com a conseqüència de la perillositat, no van tindre més remei que intervenir-ho d’urgència. Per això no els va quedar una altra opció que obrir-li el braç gairebé per complet, des del colze fins al dit. No hi havia una altra forma de tallar-li la infecció.

 

Va perdre un dit i la mobilitat de la mà

«Els metges em van advertir que podia perdre la mà, però si hagués esperat molt més, podria haver perdut tot el braç o fins i tot haver mort», afirma Antoine.

 

Así quedó la mano de Antoine tras la cirugía

Així va quedar la mà d’Antoine després de la cirurgia | Daily Mail

 

Malgrat que, a causa de la infecció, va perdre el dit petit de la seua mà i part de la seua mobilitat de tota ella, finalment la cosa no va ser tan greu com podria haver sigut. Va haver de passar una setmana en observació i sotmetre’s a una segona cirurgia i tallar-li el subministrament de sang per assegurar-se que la infecció ja no es propagava.

Fasciïtis necrosant

El que Antoine va patir va ser una terrible infecció anomenada popularment com ‘infecció devoradora de carn’, tot i que el seu nom tècnic és fasciïtis necrosant. Es tracta d’una greu infecció bacteriana de la pell que actua destruint els teixits més tous del cos.

Antoine pudo haber perdido la vida de no ser intervenido a tiempo

Antoine podria haver mort si no hagués estat intervingut ràpidament.  | Daily Mail

 

I és que este bacteri pot arribar a causar la mort de la persona que l’està patint en molt poc temps, ja que si no es tracta a temps, la infecció pot estendre’s per tot el cos de forma molt ràpida.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish