València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El pilot Arón Canet resulta il·lés després de ser atropellat mentre circulava en bicicleta

Els fets van ocórrer al voltant de les 11.15 hores d'ahir, en el punt quilomètric 19,5 de la CV-50, a l'altura d'Alzira.
El pilot de Corbera, Arón Canet | Motogp.com

 

Ahir de matí es produïa un atropellament per part d'un vehicle al pilot valència de Moto 3, Arón Canet, quan circulava per la CV-50 amb la seua bicicleta, segons ha avançat Levante-EMV.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 11.15 hores, en el punt quilomètric 19,5 de la CV-50, a l'altura del municipi d'Alzira (Ribera Alta). Canet, de 19 anys i natural de Corbera, va ser envestit per un cotxe. Per sort, el jove pilot no va patir cap ferida de consideració. La bicicleta va quedar destrossada.

 

Tant la Guàrdia Civil com la Policia Local d'Alzira es van traslladar al lloc dels fets. El grup d'Atestats de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació per esclarir els fets. Segons sembla, el conductor del cotxe no estava baix els efectes de l'alcohol, i la causa de l'accident podria ser una distracció mentre conduïa.

 

El pilot valencià, que havia resultat il·lés, no va necessitar la presència de serveis mèdics en el lloc del succés per atendre'l. Tot i això, se li va recomanar dirigir-se a un centre hospitalari perquè fóra examinat.

 

Atropellament a Alzira

Una dona va ser atropellada el passat 14 de gener de migdia per un vehicle, en el carrer Bisbe Gilaberto Martí en l'encreuament amb Hort dels Frares a la ciutat d'Alzira, de la comarca de la Ribera Alta. La dona, de 47 anys, anava amb la seua filla de 26 en direcció a l'avinguda del Parc quan van ser atropellades.

 

La dona va quedar atrapada baix de les rodes del turisme i va patir un fort impacte, mentre que la jove va rebre un colp en la cama dreta, segons va informar del succés el Levante-EMV. El personal mèdic d'un centre de salut que es troba pràcticament en el mateixa vorera on va succeir l'accident, va assistir a la mare, que va ser traslladada en el Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) després de perdre en diverses ocasions el coneixement.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram