Plaga de rates trepadores en un carrer de València

Compartir:

Els veïns del carrer Gascó Oliag estan passant un infern amb una plaga de rates, porten així des d’abril, denunciant esta plaga de rates i encara no han rebut resposta per part de l’Ajuntament de València. Així ho demostra un vídeo de #ValenciaEscucha.

<

>

Denunciada esta situació

Per altra banda, la regidora del PP a l’Ajuntament de València, Marta Torrado, ha alertat d’esta proliferació de rates i ha criticat que el consistori “no fa cas als veïns” que denuncien esta situació que sofreixen “des de fa mesos“.

El veïnat ha gravat vídeos

Torrado, en un comunicat, ha indicat que el veïnat ha gravat vídeos per a “denunciar públicament” l’existència de la plaga de rates, una situació que ha qualificat de “vergonyosa“. En un d’ells, segons afirma la regidora, fins i tot “s’observa a rosegadors entrant i sortint de les façanes d’una finca“.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...