València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia Nacional deté a un home per estafar i coaccionar a la seua cunyada a València

Es va apoderar d'uns 12.000 euros del compte bancari de la seua cunyada i de les joies d'aquesta valorades en uns 15.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 42 anys, d'origen pakistanès, com a presumpte autor dels delictes d'estafa i coaccions, després de pel que sembla apoderar-se d'uns 12.000 euros del compte bancari de la seua cunyada i de les joies d'aquesta valorades en uns 15.000 euros, després de la mort de l'home d'aquesta. Quan la víctima es trobava a Pakistan, pel que sembla va rebre amenaces de mort per part del germà del seu home.

  

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que un home pel que sembla li havia negat l'entrada per recollir les pertinences a la seua cunyada al domicili on havia viscut juntament amb el seu home. Aquest que compartia pis amb el seu germà i la seua cunyada, havia aprofitat quan ella es trobava al seu país d'origen, Pakistan, per apoderar-se de les joies valorades en uns 15.000 euros.

 

Ella va rebre amenaces del seu cunyat en no cobrar la viudetat

  

Durant les recerques, els agents van saber que des del sis de febrer fins al vint-i-huit d'agost, li havien realitzat reintegraments del seu compte bancari sense el consentiment d'ella, aconseguint els mateixos uns 12.000 euros. 

    

Continuant amb les recerques, els agents van saber que el sospitós sabia on la víctima guardava la seua cartilla i el pin, així com pel que sembla aquesta hauria rebut amenaces de mort per part del seu cunyat i que no anava a cobrar la pensió del seu difunt home.

 

El detingut va ser posat en llibertat després de declarar

  

Com a conseqüència de les recerques, els policies van saber la identitat del sospitós que després de presentar-se en comissaria va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'estafa i coaccions.

  

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparèixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això fora requerit.