La Policia Nacional localitza una magrana en un traster d’un bloc de cases

Compartir:

Agents de la Policia Nacional han localitzat una magrana de morter que es trobava en un traster d’un bloc de cases de la localitat valenciana de Burjassot. Els TEDAX (Tècnics especialistes en desactivació d’explosius) han intervingut l’artefacte, que contenia càrrega en el seu interior, per a la seua posterior destrucció.

Les investigacions per part de la comissaria de Burjassot van començar després de tenir coneixement els agents de l’existència d’un anunci del qual semblava ser una magrana en una aplicació de compravenda. Després de comprovar que podia ser veritable i no una mera imitació, es van dur a terme les gestions oportunes a fi de localitzar-la.

Finalment, els policies van localitzar a la persona que anunciava la magrana i van trobar l’artefacte en un traster situat en el barri de “Els Blocs“, per la qual cosa van sol·licitar el suport del TEDAX-NRBQ, unitat de la Policia Nacional competent per a la desactivació i manipulació d’explosius i altres substàncies perilloses.

Agents del TEDAX han intervingut la magrana per a la seua destrucció, ja que contenia càrrega en el seu interior i podia ser altament perillosa

Els agents del TEDAX van comprovar que la magrana de morter, que podria procedir de l’època de la guerra civil, encara contenia càrrega en el seu interior, per la qual cosa podia ser altament perillosa, i la van intervenir per a la seua destrucció.

La persona que anunciava la magrana en la pàgina de compravenda va manifestar als agents que es dedicava al buidatge d’habitatges, recollint estris inservibles que pogueren contenir i que havia obtingut l’artefacte en un d’estos domicilis, sense poder especificar el lloc.

EL MÉS LLEGIT

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials

Les emissions de CO₂ van augmentar a Espanya en 2021

El positiu és que no van sobrepassar els nivells previs a la pandèmia