La primera onada de fred arriba a la Comunitat per a quedar-se

Compartir:

El cel de la meitat nord de la Comunitat presentarà este divendres intervals nuvolosos i en la resta estarà poc nuvolós o buidat, sense descartar-se alguna precipitació feble i ocasional a l'interior de la meitat nord, situant-se la cota de neu de 600 a 800 metres.

  

  

Les temperatures registraran pocs canvis respecte a la jornada de hui amb gelades a l'interior, i en el nord de Castelló bufarà vent del nord-oest moderat amb intervals de fort, mentre en la resta serà de l'oest i nord-oest fluix, augmentant a moderat, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

  

 

 

Per a hui no es descarten pluges dèbils

Per a la jornada de hui, Aemet pronostica, en la meitat nord, cel buidat i en la meitat sud, intervals nuvolosos tendint a poc nuvolós, sense descartar-se precipitacions febles i ocasionals al principi en el sud. 

 

Les temperatures aniran hui en descendint lleugerament, aspecte que s’accentuarà cap al final del dia, amb gelades en punts de l’interior que seran més extenses a últmes hores del dia, mentre en el nord de Castelló, el vent serà del nord-oest moderat amb algun interval de fort i la resta variable fluix.

 

El descens dels termòmetres, amb temperatures per a hui dijous a València de 4 graus, es quedaran en 1 ó 2 durant el cap de setmana. Mentre, en localitats de l’interior com Requena oscil·laran entre els -2 graus del dijous fins a arribar als -5 del diumenge.

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana