El segon premi de la BonoLoto cau a Novelda

Compartir:

 

Un veí de Novelda s’ha emportat el segon premi de la Bonoloto en el sorteig d’este divendres. L’encertant de la segona categoria (5 encerts + complementari) ha guanyat un premi de 44.565,31 euros i ha estat validat en l’Administració de Loteries nº1 de Novelda (Alacant).

A més, existeixen altres tres bitllets encertants més de la segona categoria que han estat validats en el despatx receptor núm. 21.075 de Cadis, en el núm. 67.105 de Santa Cruz de la Palma (Santa Cruz de Tenerife), i a través del canal oficial d’internet.

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto, ha estat formada pels números 22, 3, 16, 37, 24 i 10. El número complementari és el 14 i el reintegrament, el 0. El primer premi (6 encerts) amb un valor de 650.236,59 euros ha estat validat en el Despatx Receptor núm. 18.060 de Burgos.

 

Que t’isca la BonoLoto ara més fàcil que mai

 

Comprar Loteria Nacional mai va ser tan senzill!

Ara vosté també pot tindre la mateixa sort que el guanyador d’ahir divendres de la BonoLoto.

En Telesuerte pot comprar Loteria Nacional de tota Espanya, bé buscant la Loteria per la província o bé buscar Loteria per Sortejos concrets, on veurà les Administracions amb els seus números de Loteria per a este sorteig de l’any, la imatge del dècim de Loteria.

Veurà un llistat de números disponibles, on podrà buscar el seu número de Loteria favorit i comprar el seu Loteria directament en el punt de venda de Loteria corresponent.

Si busca un número somiat o algun número favorit, pot indicar este número i Telesuerte localitzarà per a vostè este numero, indicant-li el punt de venda que el té perquè realitze la comanda directament, sense intermediaris.

A més de localitzar, buscar Loteria a Espanya i comprar Loteria Nacional on trie, vosté pot comprovar els resultats de tots els jocs oficials de Loterias i Apostes de l’Estat.

Telesuerte.es és un canal de comunicació directa amb els punts de venda oficial de Loterias i Apostes de l’Estat, sense intermediaris.

 

Per a ser premiat hi ha que jugar

 

Sabem que és fàcil dir que li pot tocar la BonoLoto si juga i que sembla complicat, però el que és cert és que qui no juga no tindrà oportunitat de què li puga eixir la BonoLoto o qualsevol altre premi dels jocs de la sort.

 

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional