València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Troben viu l'ancià amb alzhèimer desaparegut a Villanueva de Castellón

La Policia Local de Rafelguaraf ha oferit el seu número 607847844 o també cridant a la Guàrdia Civil al 112 o 062
Un ancià amb alzhèimer desaparegut a Villanueva de Castellón | Cedida

 

Fa uns minuts s'ha trobat a Abelardo Santos Díaz a la carretera que va de la localitat de Manuel a Tossalet, l'home està en perfecte estat segons informació oficial i es troba al centre de salut. 

 

L'Ajuntament de Villanueva de Castellón, a la comarca de la Ribera Alta, havia fet una crida per trobar a Abelardo Santos Diaz, un ancià de 78 anys que havia desaparegut cap a les 14:00 hores en esta localitat valenciana. La Policia Local s'ha bolcat en la cerca d'este home veí de la població de Rafelguaraf, que mesura al voltant de l'1,70, de complexió prima i anava vestit en el moment de la desaparició amb una jaqueta blava fosca, pantalons de xandall i gorra marró.

 

Han treballat en la cerca els policies locals dels pobles del voltant, la Guàrdia Civil, Protecció Civil i la unitat canina dels bombers. Si demà matí no apareix, a banda dels voluntaris, se sumaran noves unitats.

 

Una convocatòria de voluntaris per a buscar-lo

 

La Policia Local de Rafelguaraf havia oferit el seu número 607847844 o també cridant a la Guàrdia Civil al 112 o 062. L'Ajuntament de Villanueva de Castellón han aportat més dades sobre l'home que havia desaparegut a la Llar dels Jubilats d'este poble i que és membre de l'associació d'Alzhèimer.