Un jove drogat i embriac atropella mortalment a una parella a Canals

Compartir:

El cotxe que va entrar a tota velocitat per la plaça del pont del riu, ha acabat dins del riu Sants

Un vehicle ha atropellat mortalment a dos persones en la localitat de Canals i ha acabat precipitant-se al llit del riu Sants. Segons testimonis presencials el vehicle va entrar a tota velocitat i en direcció contrària pel carrer Pont del Riu cap al carrer València i va atropellar a dos persones, un home i una dona.

Segons han pogut confirmar la policia local de Canals i diferents fonts, han sigut finalment dos els morts. No obstant això, es desconeix ara com ara l’estat exacte de la resta de les víctimes de l’accident.

Els morts, una dona i un home de 30 i 31 anys, respectivament, eren d’origen hondureny i tenien un bebé molt xicotet.

El conductor, que anava drogat i embriac, va continuar la seua fugida diversos metres fins a perdre definitivament el control i caure amb el cotxe al riu en la plaça de la Pau en l’encreuament amb l’avinguda València. El procés està ara mateix sota investigació de la Policia Local de Canals que està procedint a l’alçament del cadàver.

Una discussió prèvia, possible causa de l’atropellament

Segons han relatat els testimonis presencials, va haver-hi una discussió en els voltants d’un conegut pub de la localitat que va acabar en una baralla. Posteriorment es va produir el fatal atropellament.

La Policia ha pogut confirmar a ‘Informativos Telecinco’ que estan investigant si es va produir un homicidi dolós perquè en cap moment el conductor va rebaixar la velocitat i, tampoc, hi ha cap signe de frenada.

Tres dies de Dol

L’Ajuntament de Canals ha emés un comunicat en el qual es manifesta ‘consternat’ pel fatídic succés que s’ha cobrat la vida de dos innocents. En senyal de duel han declarat 3 dies de dol.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys