Xiquet a punt de morir dessagnat en Nules

El menut va trencar un vindre sense voler i es va fer una ferida molt profunda
Imatge del policia salvant-li la vida al xiquet amb un torniquet | Policia de Nules

Fa uns dies, un xiquet d'onze anys de la localitat de Nules, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), va patir un accident a la porta de l'edifici on vivia. Com a conseqüència d'això, va estar molt prop de morir dessagnat si no haguera sigut per l'eficàcia de tres hòmens, els quals s'han convertit en els herois d'este municipi. Rafa Arrufat, Héctor Galvis i Ernesto Hurtado van improvisar un salvament in extremis per a que el jove nuler sobrevisquera a la complicada situació viscuda.

Primer va ser el torn de Rafa Arrufat, qui, en sentir els crits desesperats d'una dona, es va acostar cap a la direcció d'on venien i es va trobar l'escenari. Un xiquet tenia una ferida greu en el braç, s'estava dessagnant i tot pareixia que acabaria en tragèdia, segons informa 'Mediterráneo'.

No obstant això, Rafa va actuar amb decisió i coherència. ¿Què tocava fer mentres arribava la policia? Un torniquet, com en les pel·lícules, que va fer amb les seues mateixes mans. Rafa va pressionar amb força per damunt de la ferida i, efectivament, va comprovar que d'esta manera deixava d'eixir la sang. Ho tenia clar: no soltaria el braç per cap motiu.

En pocs minuts van arribar els altres dos herois del poble: Ernesto Hurtado i Héctor Galvis, dos policies locals que feien un servici en el col·legi Pius XII. Ernesto, actual cap de policia de la localitat, va coordinar l'operació. Héctor es va llevar el cinturó del pantaló i va fer un altre torniquet tàctic per a parar la pèrdua de sang arterial. En eixe moment, Arrufat va abandonar el lloc amb la faena feta. Gràcies a ell, el xiquet va tindre una segona oportunitat. 

Moments després va arribar l'ambulància per a emportar-se al xiquet a l'hospital. Un xiquet que va poder sobreviure gràcies a la responsabilitat d'un veí i l'eficàcia de dos agents de la Policia Local, persones normals i corrents del carrer que ens fan sentir una miqueta més segurs.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mata al seu home mentres ell ho grava en València «No saps com sóc de filla de p***»" "L'explosió d'una llavadora i botelles de butà causen un incendi en la Pobla de Vallbona"