Un xoc entre dos cotxes deixa dos ferits, un d'ells greu, en Rojales

En l'urbanització Scandia
Un conductor s'ha saltat un stop i ha xocat contra un cotxe | Google Maps

Esta vesprada de dijous, cap a les 13.15 hores, s'ha produït un accident de trànsit en la localitat de Rojales, en la comarca del Baix Segura (Alacant) i han resultat ferides dos persones. Els fets han passat en la urbanització Scandia.

Segons explica 'Información', l'accident ha tingut lloc en un encreuament de l'avinguda de Salamanca i l'avinguda de Màlaga i haurien xocat dos vehicles després de què un d'ells se saltara un stop. El fort impacte en xocar ha causat que un dels cotxes acabara empotrat contra el mur d'una casa.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat dos ambulàncies, una del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB) per a atendre les víctimes, un home de 70 anys que està ferit lleu i una dona, que ha patit ferides de gravetat i ha hagut de ser traslladada a l'Hospital de Torrevieja.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Distingixen a tres alumnes per parar l'apunyalament a una professora en València" "Un accident de trànsit en l'operació eixida del pont de la Constitució en València"