No consent que viva: l'esquinçador àudio de Rocío Carrasco

"No dorm ni amb pastilles", assegura la filla de Rocío Jurado, que a més afig que “em fa vergonya eixir al carrer"
Rocío Carrasco | Telecinco


Telecinco va emetre un nou capítol de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva', on es va poder escoltar el desolador arxiu d'àudio en el qual la filla de ‘la más grande’ parla amb el jutge i li compta l'infern que ha viscut amb Antonio David Flores.

"Quin ha sigut el fet detonant perquè diga ‘ja no puc més’ i pose una denúncia?", li pregunta el jutge. "El fet és portar 17 anys suportant que una persona difame, que una persona m'arrabasse el més gran que pot tindre una mare que són els seus fills, haver d'escoltar tota mena de barbaritats, d'infidelitats, de mala mare, que he abandonat als meus fills, que no els he cuidats, que no m'he preocupat".


"Ja els meus fills no estan, veig que no cessa, això no cessa. Jo ja ho he fet tot per a procurar que este fet cessara i va a més. Jo no puc més", plora Rocío. "Porte en tractament des de 2011, no he volgut mai estar en tractament perquè estaven en procés tots estos tràmits per a llevar-me als meus fills, no volia tirar-li una arma perquè ho usara públicament i judicialment. No volia que aquest senyor s'agarrara al fet que no estava bé psicològicament", explica.

Rocío Carrasco va haver d'acudir desesperada al psiquiatreRocío es trenca i parla del fosc episodi que va viure amb la seua filla: "Conte al psiquiatre que a part de tindre'm així durant 17 anys ha posat als meus fills en contra, ha portat a la meua filla al fet que em pegue una pallissa, no em deixa viure, no consent que viva. Cada vegada que este senyor ix en una portada d'una revista dient el que diu jo m'he d'anar corrent al psiquiatre perquè m'ha de pujar la medicació. No dorm ni amb pastilles", revela.


"Este senyor ha fet que els meus fills m'odien, m'ha privat de l'amor, de l'afecte, del respecte, de la confiança dels meus fills. Ho ha fet privadament i públicament, em fa vergonya eixir al carrer. Em desmereix com a dona, com a persona em coarta, em mutila, que jo tinc un treball que has d'estar de cara al públic. No he treballat en moltes ocasions perquè no m'atrevisc", afig.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El nou negoci de Belén Esteban que et deixarà sense paraules" "Bomba del 'Maestro' Joao: 'A Tom li agradava moltíssim Marta"