València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Gran discussió entre Kiko Matamoros i Belén Esteban en el plató de 'Sálvame'

La col·laboradora va dir al seu company: «sempre jugues com les rates»
Discussió de Belén Esteban i Kiko Matamoros en 'Sálvame' | Telecinco

 

Una vesprada més, 'Salváme' es va convertir novament en un camp de batalla entre algun dels seus col·laboradors. Els protagonistes d'aquesta nova gran enganxada al plató del programa de Telecinco van ser Kiko Matamoros i Belén Esteban. La raó: el pas de Makoke per 'Gran Hermano VIP' 

 

Matamoros va reaccionar vehement a les crítiques que va fer la seua companya de programa a la seua exparella i mare de la seua filla Anita. La tensió va ser tan gran que la resta de col·laboradors van haver d'intervenir.  

 

Tot va començar per una crítica a Makoke

Belén Esteban va recriminar a la concursant de 'GH VIP' el seu pas per la casa de Guadalix de la Sierra i Kiko li va contestar amb les següents paraules: «Com a persona que estima a Makoke, com a exhome i company seu durant 20 anys, preferisc la imatge de moble que tu dius al fet que protagonitze vídeos com els teus». 

 

Makoke envia un missatge a Kiko des de dins de Guadalix | Telecinco

 

El col·laborador i empresari va continuar: «No he vist mai acusar un company de consumir determinades substàncies». Aquesta frase va provocar la ira de Belén: «Traus el tema d'Ángela Portero perquè saps que m'ha demandat», i també li va recriminar que «ell sempre juga com les rates».

 

Es van retraure problemes del passat 

Tots dos van dedicar-se aquest insult diverses vegades. En un punt on la tensió era màxima, Belén li va voler recordar que Kiko la va insultar en moltes ocasions en el passat: «Sí, estant a 'Gran Hermano' tots els díes, en aquest plató». 

 

Esteban va voler donar un exemple recordant que li havia dit que no tenia una bona higiene. Kiko es va defensar afirmant: «Però que dius? Va ser Lydia Lozano la que va dir que feia huit dies que no et dutxaves». 

 

Belén va voler acabar la discussió atacant Matamoros per la seua marxa prematura del 'reality': «Potser el meu concurs no va ser el més exemplar però preferisc haver fet la meua feina, perquè per mi era feina, que no abandonar al cap de quinze dies perquè no puc parlar amb la meua dona, com els covards».  La resposta de Kiko va ser contundent: «Preferisc anar-me'n que fer una feina bruta, honestament, per molt que em paguen». 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!