La notícia que podria rebre Tom Brusse en Supervivientes que li faria tornar a Espanya

El programa té previst revelar-li una informació de l’exterior que pot enfonsar moralment a l’aspirant

‘Supervivientes’ destaca per la gran a audiència que aconsegueix Telecinco cada vegada que emet qualsevol cosa del programa, per això, la cadena ha decidit emetre un especial, per això des de la productora intenten explotar el producte al màxim.
Així esta nit s'emetrà una edició especial, que se centrarà en la relació entre Sandra Pica, nóvia de Tom Brusse, que va anunciar en el ‘Deluxe’ que tenia molts dubtes entorn de la relació que té amb l'empresari i que es troba actualment participant en 'Supervivientes'.

Llavors, coincidint que Jorge Javier Vázquez estava presentant el programa del dissabte, este li va oferir a Pica que acudís al plató de 'Supervivientes' i que li digués a la cara al seu nóvio el que li estava passant. Esta va acceptar i per este motiu la cadena ha programat per a demà un retrobament per videotrucada de la parella, que podrem seguir en directe per Telecinco. No hi ha dubte que esta trobada té un interés mediàtic molt gran, però no obstant això, no serà del tot just per a Tom Brusse, perquè el missatge que se li donarà no li jugarà per a res a favor ara que es troba concursant en un programa tan dur com este.


Sandra té pensat dir-li al seu nóvio que a Espanya les coses han canviat i que ja no sent el mateix per ell. De fet, la jove ha estat quedant amb diversos amics i s'ha mostrat d'allò més afectuosa amb alguns d'ells a través de les seues xarxes socials. Això ha precipitat la decisió de Sandra, que ha vist com la pressió mediàtica l'ha portat a parlar amb el seu nóvio i dir-li que potser ha arribat el moment d'iniciar camins per separat.

L'audiència creu que Sandra no està sent gens justa amb Tom, perquè esta informació pot deixar-ho per terra i el seu estat anímic pot caure fins al més profund en un moment en el qual l'única cosa que necessita són ànims i algú fora que el secunde en el seu pas per 'Supervivientes'.

El programa se salta la norma més important


No tota la culpa ha de recaure sobre Pica, perquè el programa oferint-li este cara a cara també se salta un dels principis fonamentals de qualsevol 'reality'. Este no és un altre que evitar proporcionar dades de l'exterior sobre les famílies i afins dels concursants, perquè això pot desestabilitzar-los i fer que el seu pas pel programa acabe del tot condicionat per les dades que els arriben de l'exterior.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El documental de Rocío Carrasco arriba a Supervivents de mà d'Olga Moreno" "Rocío Flores no sent por per la seua mare: 'Té nom i cognoms'"