Kiko Matamoros se sincerava este cap de setmana en el ‘PoliDeluxe’

Compartir:

Kiko Matamoros este dissabte va estar en ‘Sábado Deluxe‘ però no com a tertulià com sempre sinó que es va enfrontar a les preguntes més compromeses en un ‘PoliDeluxe‘ que va destapar totes les seues intimitats. Va parlar de la seua relació amb Marta López Álamo, d’alguns assumptes de les Campos i, també, de la seua vida sexual’.

Ha estat amb dos presentadores de televisió

El col·laborador de ‘Sálvame‘ va afirmar davant la màquina de Conchita que havia “mantingut relacions sexuals amb dos presentadores de televisió”: “He estat amb elles i amb gent que, si se sabés, tindríem per a fer una setmana de programa“, assegurava.

Li va anar infidel a la qual era la seua dona ‘Makoke’

Amb una vaig estar quan tenia 40 anys i amb l’altra, amb 50 anys. Estava sent infidel a la meua dona (Makoke)“, declarava el col·laborador. No volia donar moltes pistes, encara que sí que va assegurar que “una d’elles era d’informatius, que va ser la primera” i va aclarir que no era de Telecinco.

Va aclarir també si s’havia sentit alguna vegada atret per Terelu Campos

En la seua nit més sincera, el nuvi de Marta López Álamo va assegurar que no havia sentit mai atracció sexual per Terelu Campos, encara que reconeixia que fa temps li semblava “una dona espectacular“.

Kiko Matamoros és expert en trios

També va assegurar davant el ‘PoliDeluxe’ haver fet “més de trenta trios”, haver “recorregut a estimulants per a mantenir relacions sexuals” i, també, va assegurar que ha fet “orgies”. Kiko Matamoros va declarar que ha estat amb més de cinc-centes dones i que practica sexe “cada dia”.

<

>

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....