Kiko Matamoros se sincerava este cap de setmana en el ‘PoliDeluxe’

Compartir:

Kiko Matamoros este dissabte va estar en ‘Sábado Deluxe‘ però no com a tertulià com sempre sinó que es va enfrontar a les preguntes més compromeses en un ‘PoliDeluxe‘ que va destapar totes les seues intimitats. Va parlar de la seua relació amb Marta López Álamo, d’alguns assumptes de les Campos i, també, de la seua vida sexual’.

Ha estat amb dos presentadores de televisió

El col·laborador de ‘Sálvame‘ va afirmar davant la màquina de Conchita que havia “mantingut relacions sexuals amb dos presentadores de televisió”: “He estat amb elles i amb gent que, si se sabés, tindríem per a fer una setmana de programa“, assegurava.

Li va anar infidel a la qual era la seua dona ‘Makoke’

Amb una vaig estar quan tenia 40 anys i amb l’altra, amb 50 anys. Estava sent infidel a la meua dona (Makoke)“, declarava el col·laborador. No volia donar moltes pistes, encara que sí que va assegurar que “una d’elles era d’informatius, que va ser la primera” i va aclarir que no era de Telecinco.

Va aclarir també si s’havia sentit alguna vegada atret per Terelu Campos

En la seua nit més sincera, el nuvi de Marta López Álamo va assegurar que no havia sentit mai atracció sexual per Terelu Campos, encara que reconeixia que fa temps li semblava “una dona espectacular“.

Kiko Matamoros és expert en trios

També va assegurar davant el ‘PoliDeluxe’ haver fet “més de trenta trios”, haver “recorregut a estimulants per a mantenir relacions sexuals” i, també, va assegurar que ha fet “orgies”. Kiko Matamoros va declarar que ha estat amb més de cinc-centes dones i que practica sexe “cada dia”.

<

>

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish