Arriba ‘Love Island’, la resposta d’Atresmedia a ‘La isla de las tentaciones’

Compartir:

 

‘La isla de las tentaciones’ està a punt d’arribar al seu fi. Telecinco ja prepara una doble dosi d’infart per a la setmana vinent amb la programació de dos gales que confirmen l’imminent final de la tercera edició.

 

Davant aquestes circumstàncies, Antena 3 ja té en marxa la seua nova basa per a aprofitar el fenomen fan de ‘La isla de las tentaciones’ i donar als espectadors un espai amb els mateixos ingredients que ja van triomfar en Mediaset: cites, parelles, convivència 24 hores i conflictes.

 

Ja hi ha data per a l’arribada del reconegut ‘reality’ britànic

‘Love Island’ serà el format internacional d’èxit que arribarà pròximament a les nostres pantalles a través de la cadena Neox, el canal jove d’Atresmedia a on s’emetran cinc gales setmanals del concurs.

 

Es tracta d’un concurs que ja ha triomfat en desenes de països de tot el món i els seus drets són propietat de la factoria britànica ITV Studios, que també és propietària d’un altre concurs clau en la graella televisiva actual d’Antena 3: ‘Pasapalabra’.

 

En els Estats Units, Austràlia, Alemanya, Polònia, Holanda, Finlàndia i França, a on ha arribat de la mà d’Amazon Prime Vídeo, han sigut alguns dels països que han apostat per comprar este format.

 

El nou ‘reality’ s’estrenarà l’11 d’abril

‘Love Island’ arribarà a les nostres pantalles diumenge que ve 11 d’abril a través de Neox i en horari de ‘prime time’. La presentadora del programa, Cristina Pedroche, ha sigut l’encarregada d’anunciar la notícia amb un missatge publicat en les xarxes socials oficials del concurs.

 

La col·laboradora de ‘Zapeando’ s’ha convertit en molt poc temps en una de les estrelles del grup de comunicació, que sempre compta amb ella per a participar encara que siga com a convidada en diferents formats de la cadena. No obstant això, en esta ocasió Atresmedia li ha donat una gran responsabilitat com a conductora de programa basant-se en la seua experiència com a presentadora dels últims dos lliuraments del concurs d’aventures ‘Pequín Express’.

 

En què consistix ‘Love Island’? Les diferències amb ‘La isla de las tentaciones’

A pesar de les seues similituds amb ‘La isla de las tentaciones’, la mecànica del nou programa és molt diferent del format de Telecinco i el seu objectiu principal també ho és.

 

‘Love Island’ es tracta d’un ‘reality-dating’ xou a on els concursants (tots solters) acudixen per a buscar l’amor. Durant l’estada en la vila, els participants hauran de mantindre cites, participar en jocs i celebrar festes amb l’objectiu d’estar sempre aparellats, ja que qui es quede sol serà expulsat.

 

En una cerimònia inicial tots els concursants s’aparellaran en funció al ‘feeling’ que tinguen a primera vista, però més tard la situació s’anirà complicant per a l’entrada de nous concursants que buscaran trencar les parelles ja formades dins de la vila. Els espectadors, des de les seues cases, també jugaran un paper molt important en la mecànica del programa perquè, a través d’internet, podran prendre decisions que condicionaran el format i el futur dels mateixos participants.

 

Premi de 50.000 euros per al duo que conseguisca estar en parella fins al final

Finalment, el duo que conseguisca arribar al final serà el vencedor i s’emportarà un premi econòmic que en el Regne Unit ascendix a les 50.000 lliures. Encara que desconeixem quina serà la durada del format, cal destacar que es tracta d’un programa d’emissió diària (cinc gales a la setmana), l’enregistrament de la que va pràcticament pegada a l’emissió.

 

A demés, la cadena publicarà contingut inèdit i exclusiu una volta a la setmana en Atresplayer Premium, una plataforma que compta ja amb més de 450.000 subscriptors. Ara, només queda esperar per a vore si ‘Love Island’ pot fer-li ombra a ‘La isla de las tentaciones’, que tancarà la seua edició més reeixida.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades