Lydia Lozano i Kiko Matamoros podrien coincidir en 'Supervivientes' l'any que ve

Si Kiko Matamoros ja es va postular per a convertir-se en concursant de ‘Supervivents 2021’, ara parla Lydia Lozano d'una possible participació

‘Supervivientes’ és un dels concursos de televisió en el qual els famosos més volen participar. Amb esta edició en marxa, ja s'està parlant molt de la qual vindrà l'any vinent. De fet, fa uns dies escoltàvem a Kiko Matamoros postular-se per a convertir-se en concursant. Ara, és Lydia Lozano qui parla de la seua possible participació en el 2021.


Malgrat la mala premsa que acostuma a acumular Lydia Lozano en 'Sálvame', el seu rostre és un dels més habituals dins de Telecinco i és habitual veure-la fent doblets televisius com per exemple hui i que ha estat en el programa de les vesprades i ara està en 'Supervivientes: Connexión Honduras'. No hi ha cap tema que se li escape a la televisiva i ella mateixa ha confessat que es veu tot el que sale en televisió i això fa que puga opinar i participar en tots o molts dels programes d'anàlisis de 'realitys' i formats del cor.

‘Supervivientes’ i Lydia Lozano fa que es pense la seua participació

 

Este dilluns, han parlat de la brutal tempesta que ha assotat els Cayos Cochinos: temperatures que han descendit de manera dràstica i una pluja torrencial. En plató, alguns ex concursants han parlat de la seua experiència davant esta mena de situacions, assegurant que això és el pitjor del concurs i la supervivència. «L'endemà és pitjor perquè estàs tot mullat i no t'asseques mai», començava dient Carolina Sobe. «No t'asseques encara que isca el sol, a més la marea té vida pròpia, a nosaltres ens arribava per la cintura», afegia també Vicky Larraz.


Després d'això, Jordi González va aprofitar per a fer una proposta a Lydia Lozano: «Per esta raó i per moltes altres, Lydia no vol perdre's l'aventura l'any que ve. Veritat, Lydia?», li ha dit el presentador, mentre que la col·laboradora es desartillava. «Bé, tenim temps per a parlar», ha respost la mateixa Lydia Lozano sense confirmar ni que sí ni que no participarà en la pròxima edició de ‘Supervivents 2021’.

Kiko Matamoros sí que vol participar en la pròxima edició

El col·laborador de televisió vol enfrontar-se a un gran repte personal i per este motiu s'ha postulat com a candidat per a la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Matamoros vol participar en l'edició de l'any que ve. Si bé és cert que en edicions anteriors, Kiko Matamoros ha sigut temptat per Mediaset per a participar en el reality. Malgrat això, per unes circumstàncies o altres mai va decidir fer el pas. Una decisió de la qual es penedeix i per això confessa les ganes que té de participar. «L'any que ve vull anar ‘Supervivientes’ i vull guanyar, per a mi s'ha convertit en un repte i ja ho dic molt de debò», ha verbalitzat Kiko als seus companys de plató en ‘Sálvame.


Això podria suposar que Kiko Matamoros i Lydia Lozano coincidisquen en els Cayos Cochinos. Tots dos col·laboradors podrien viure esta aventura junts. Es convertirien en el millor suport l'u de l'altre? Com seria la seua relació a Hondures?


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mask Singer deixa sense paraules als espectadors en descobrir la primera identitat" "Alexia Rivas: 'M'enviava missatges d'amagat de la seua dona'"