València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Manu Guix respon a les dures crítiques de Mónica Naranjo a 'OT'

El director musical de l'Acadèmia ha compartit a les xarxes la seua opinió sobre les paraules de la cantant
Manu Guix ha respost les crítiques que ha fet Mónica Naranjo sobre 'OT' | TVE

 

Continua la polèmica per les declaracions respecte a 'Operación Triunfo' de Mónica Naranjo, qui va ser membre del jurat de l'edició d''OT 2017'. Ara s'afegix Manu Guix, actual director musical de l'Acadèmia, compartint la seua opinió a través de les xarxes socials. 

 

Durant la presentació de l'últim treball discogràfic de Camilo Sesto, la cantant ha criticat durament el programa, expressant el que realment pensa sobre el treball de Gestmusic. Mónica Naranjo ha definit el format musical com a «ranci» i que «ningú mai està content», i això que fa pocs mesos que treballava pel concurs de talents musicals de TVE. 

 

Manu Guix, director musical d''OT', respon a les crítiques

Les declaracions de Mónica Naranjo han sorprès a tots i ràpidament les xarxes socials se n'han fet ressò de les seues paraules i hi ha opinions de tota classe, com sempre passa a les polèmiques. No obstant això, per part de l'Acadèmia no s'havien posicionat, fins que ho ha fet un membre important de l'equip a través del seu compte oficial de Twitter.

 

El director musical de l'Acadèmia d''Operación Triunfo', Manu Guix, ha estat qui ha respost les dures crítiques de la cantant, amb unes paraules que tampoc s'han quedat gens curtes: «Dir que tal cosa és un 'conyàs' és masclisme, Mónica! Jo ho he après tard, però ho he après. Pots utilitzar 'quina llauna' i quedes millor». Missatge que es poden llegir clarament en el missatge que ha compartit a través de les xarxes socials.

 

 

Manu Guix ha escrit aquest text minuts abans que començara la nova gala d''Operación Triunfo 2018', la qual ha acabat amb l'expulsió de Marilia després d'haver estat nominada tres vegades consecutives. Ara per ara, però, encara no se sap el que haurà pensat Mónica Naranjo sobre el missatge que ha compartit el seu excompany a través de les xarxes socials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!