Renou colossal amb ‘Mask Singer’ després de desemmascarar a un presentador de Telecinco

Twitter es torna boig: “Quan creus que la vida no pot sorprendre't més”
Cocodril Mask Singer | AtresmediaDesprés de set setmanes, la segona edició de ‘Mask singer: adivina quién canta‘ ha arribat este dimecres al seu semifinal en la qual s'ha desemmascarat a una nova màscara a més de Paella, la màscara convidada i hem conegut a les quatre finalistes.


Cocodril se sumava a Menina (La Toya Jackson), Gateta (Isabel Preysler), Papallona (Esperanza Aguirre), Ángel (Paloma San Basilio), Cactus (Eva Hache), Granota (Josep Pedrerol), Medusa (Mel B), Gos (José Manuel Calderón), Flamenc (Mar Flores) i Dragona (María Zurita) com l'última màscara a caure's abans de la gran final.


Assalts

 

Els primers de la nit a enfrontar-se han sigut Eriçó, Monstruita i Cocodril.
Els dos primers s'han salvat, amb el que s'han convertit en les primeres màscares finalistes, i Cocodril ha sigut el primer seleccionat per a l'assalt final. Després d'ells ha sigut el torn d'Ou i Plàtan, amb l'elecció d'este últim per al duel final. I l'últim finalista ha sigut Plàtan, amb el que li ha tocat a Cocodril revelar la seua identitat.

I abans del segon duel, Paella apareixia en plató com a màscara convidada deixant descol·locats als investigadors amb totes les seues pistes. I després d'escoltar-la, Javier Calvo optava perquè era Marta Sánchez, Javier Ambrossi apostava per Arantxa Sánchez Vicario mentre que Paz Vega deia que era Penélope Cruz i José Mota que era Rosario Flores.


Però davall de Paella es trobava  Ainhoa Arteta, que cal recordar que anava ser investigadora en la primera edició.

Ainhoa Arteta Paella Mask Singer | Atresmedia

Just després va arribar el torn del duel entre Plàtan i Ou. Després de les seues actuacions, Plàtan revelava que una de les cançons més especials de la seua vida és ‘Salomé’ de Chayanne mentre que Ou triava ‘Sarandonga’ de Lolita Flores com la cançó de la seua vida. I després de les votacions, Ou passava a la final i Plàtan havia de jugar-se el seu lloc en la final en l'últim assalt.


I el cocodril era… Bertín Osborne

 

D'esta manera, Cocodril i Plàtan es veien les cares en l'assalt final. Un es convertiria en el quart finalista i l'altre hauria de revelar la seua identitat en la semifinal. Cocodril tirava de ‘Purple Rain’ de Prince per a intentar mantindre's en el programa mentre que Plàtan cantava ‘Wonderwall’ d'Oasi. I finalment, Plàtan es convertia en finalista amb el qual Cocodril havia de desemmascarar-se.


Abans de descobrir qui es trobava sota la màscara, els investigadors donaven els seus últims noms: Javier Ambrossi tenia clar que era Bertín Osborne i Javier Calvo que era Miguel Ríos. Mentre Paz Vega optava per Loquillo i José Mota per Carlos Moyá. I si, va haver-hi encert d'Ambrossi, perquè Cocodril era Bertín Osborne, que saltava així de Telecinco a Antena 3.

Bertín Osborne Mask Singer | Atresmedia


Els espectadors no han donat crèdit i han ressaltat dos aspectes: que és presentador de Telecinco i que Osborne va cantar en el programa un tema d'One Direction. El renou en Twitter ha sigut èpic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"No donen crèdit: A qui intenten enganyar en la final de Supervivientes?" "Gloria Camila llança un desafiament a la seua germana Rocío Carrasco: 'Explica-ho'"