València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

'Merlí' tornarà amb un 'spin-off' a partir de 2019

L''Spin off' se centrarà amb la figura d'en Pol Rubio, l'alumne preferit d'en Merlí, i s'anomenarà 'Merlí: Sapere Aude' | Serà la primera producció en català de Movistar + i es podrà veure a la plataforma a partir de finals del 2019.
Merlí tornarà a la televisió amb un 'spin off' sobre el personatge d'en Pol Rubio | TV3

 

Merlí tindrà continuació. L’impacte, la transgressió i, evidentment, l’enorme audiència que va generar la sèrie d’Héctor Lozano ha fet que, dos anys després del seu últim capítol, Movistar + i TV3 s'haja anunciat un ‘spin off’ titulat «Merlí: Sapere Aude».

 

L’anunci, així mateix, arriba de la maneta d’altres bones notícies. Ja que l’alumne preferit de Merlí, en Pol, serà el flamant protagonista de la seqüela; mentre que Héctor Lozano, creador del guió original, seguirà apuntalant el projecte. En aquest context, però, cal esmentar que aquesta serà la primera producció en català de Movistar + i, per la qual cosa, no es podrà veure a TV3 fins l’any 2020.

 

L’’Spin off’ de Merlí, el 2019

Només haurem d’esperar un any per tornar a veure l’exitós seguici de protagonistes de Merlí a les nostres pantalles. La plataforma Movistar +, que acaba d’arribar a un acord de convergència de continguts amb Netflix, es farà càrrec de la producció del contingut, així com també de l’estrena, prevista a partir de finals de 2019.

 

L'actor Carlos Cuevas serà el protagonista de l''spin off' de Merlí | Instagram

 

Héctor Lozano, il·lusionat

«En la seua primera classe, Merlí va pronunciar unes paraules que van quedar gravades en la ment de Pol: 'Us vull desperts, no us deixeu arrossegar per l'opinió de la majoria, tingueu criteri propi!'. Aquestes paraules es resumeixen en la màxima d'Horaci: Sapere Aude», ha explicat un Héctor Lozano que ha reconegut que «trobava a faltar» escriure Merlí.

 

Per això mateix, doncs, el mateix Lozano no s’ha estat de res a l’hora de parlar sobre l’argument de l’’spin off’: «La sèrie se centrarà en el desig d'aprendre de Pol Rubio, i en el seu procés maduratiu, amb la universitat com a escenari principal. Tot girarà al voltant de Pol: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors... I també Bruno, el seu amic incondicional, i fill de Merlí. Perquè els espectadors saben que Pol i Bruno acabaran sent parella».           

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!