Olga Moreno es proclama guanyadora de ‘Supervivents 2021’ i el primer a abraçar-la és David Flores

Olga Moreno es proclama guanyadora de 'Supervivents 2021'
Olga Moreno es proclama guanyadora de 'Supervivents 2021'

Després de quasi quatre mesos de concurs, ‘Supervivents 2021‘ ha arribat a la seua fi. fam, pluja, discussions, risses, cansament físic i el desgast emocional de no poder estar amb les seues famílies i els seus éssers estimats per a arribar fins al final d’esta aventura inigualable, que sens dubte recordaran la resta de les seues vides.

En la primera fase de la final

Després de l’expulsió de Tom Brusse, en la primera part de la final, Lola, Olga, Melyssa i Gianmarco protagonitzaven un renyidissim desenllaç del reality. En una emocionant final, Olga Moreno s’ha proclamat la guanyadora absoluta de l’edició més llarga de ‘Supervivents’ a nivell mundial.

Lola, Olga, Melyssa i Gianmarco eren els quatre concursants que protagonitzaven la segona part de la final de “Supervvientes 2021“. Lola no va aconseguir superar l’última nominació i l’audiència decidia que fos Olga qui es convertís en la quarta finalista.

 

Dos clàssics per als tres finalistes

Melyssa, Gianmarco i Olga Moreno disputaren els ja dos clàssics de la final del concurs per a poder convertir-se en un dels dos aspirants al premi. Gianmarco va ser el primer a classificar-se amb un gran avantatge sobre les seues companyes, seguit de Melyssa.

El joc de l’apnea

Arribà el moment de disputar el joc de l’apnea, un joc molt temut per Melyssa Pinto i que finalment l’exconsursant de “Supervivientes” no pogué aguantar i li dona la victòria al italià.

Nominacions entre Olga i Melyssa

Els espectadors decidiren que fora Olga Moreno la salvada. La victòria estava entre la dona d’Antonio David Flores i l’exparticipant de ‘GH VIP 7‘.

Olga Moreno se proclamava la guanyadora absoluta de “SV 2021”

Amb els finalistes en plató, arribà el moment que el presentador de la final de “Supervivientes 2021”, Carlos Sobera, anunciara el nom del guanyador de l’edició i del xec dels 200.000 euros. Olga Moreno es proclamà la guanyadora de ‘Supervivents 2021’ i protagonitzà un tendre retrobament amb Rocío i David Flores.

Olga Moreno es retrobava amb Rocío i David Flores

En arribar al plató, Olga Moreno, va ser rebuda per Rocío Flores, qui li va fer una càlida abraçada de benvinguda. “T’ho mereixes. Que maquina ets de veritat. Estem tan orgullosos del concurs que has fet, has fet un tros de concurs passe el que passe”, li ha assegurat. “M’he recordat de tu cada dia”, ha respost la malaguenya.

La gran sorpresa de la nit

Quan Carlos Sobera anuncià el nom de la guanyadora, David Flores donà una sorpresa a la dona del seu pare i aparegué en plató. “Ets la millor supervivent de tota la història, ho has fet superbé tot. Ets la millor persona que he conegut en la meua vida. Et dius Olga Moreno la millor del món sencer”, li ha dit molt emocionat.

<

>

Comentaris a Twitter

Les reaccions a Twitter no es feren d’esperar.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>