El programa '¡BOOM!', acusat de tracte de favor als 'Lobos'

Les xarxes socials han criticat durament el programa afirmant que beneficia escandalosament a l'equip
Alguns espectadors afirmen que hi va haver 'tongo' en la ronda classificatòria | Antena 3

 

El programa ‘¡BOOM!’ ha sigut acusat d’oferir un tracte de favor als concursants més veterans del seu espai: els ‘Lobos’. L’equip format per Erundino, Manu Zapata, Valentín Ferrero, i Alberto Sanfrutos té acumulats 2,3 milions d’euros i 400 programes, cosa que els ha convertit en uns habituals de les vesprades d'Antena 3.

Però les crítiques sobre les intencions poc clares de la cadena van començar a planar este dimarts passat sobre el programa i la sospita de ‘tongo’ de seguida es va estendre per les xarxes socials durant la ronda classificatòria. Els ‘Lobos’ s’enfrontaven a un equip de 4 dones anomenat ‘Las Desnortadas’, que els portaven un avantatge considerable en la prova de la bomba estratègica. 

 

Les xarxes acusen '¡BOOM!' d'afavorir als 'Lobos' | Antena 3

 

Tot i això, els ‘Lobos’ van conseguir arribar a la bomba classificatòria amb 1.200 euros i les xarxes van esclafir considerant que Juanra Bonet havia llegit més a poc a poc les preguntes de l’equip de ‘Las Desnortadas’ per a que no els donara tant de temps a respondre-les, beneficiant d'eixa manera als ‘Lobos’. Damunt, per si això no fora prou, els espectadors també van voler deixar constància que les preguntes dels ‘Lobos’ eren molt més fàcils de contestar que les de l’equip de les xiques.

 

 

També et pot interessar... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carolina Vico, de 'GH 16', sorprén amb la millor notícia de la seua vida" "Paz Padilla la lia molt en la despedida de soltera de Belén Esteban"