Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La reina Letícia va insultar públicament el diari 'El Mundo'

Els monarques espanyols defensaven al seu amic Javier López Madrid, imputat en el cas de les targetes black de 'CajaMadrid'
Leer en español
El rei Felip, el seu amic Javier López Madrid i la reina Letícia | LA SEXTA

 

Rarament hem pogut presenciar una escena en la qual els reis d’Espanya demanen perdó públicament. Així i tot, una polèmica en l’any 2016 en els mitjans de comunicació va obligar la Família Reial a disculpar-se per no danyar la imatge de la reina Letícia.

 

El periodista David Jiménez parlarà aquesta setmana sobre aquest fet a través de la publicació 'El Director, secrets i intrigues de la premsa narrats per l’exdirector de El Mundo'. En aquesta polèmica, que va ocórrer l’any 2016, la dona del rei Felip va ser durament criticada per defensar públicament un dels implicats en casos de corrupció, Javier López Madrid, amic íntim de la Família Reial.

 

Així, els reis d’Espanya van voler defensar-lo tot i haver estat imputat en la investigació de les targetes 'black' de 'CajaMadrid', la qual cosa va finalitzar amb la seua entrada a la presó juntament amb altres càrrecs de l’entitat bancària. Després de 3 anys, David Jiménez vol recuperar aquesta polèmica amb la finalitat de demostrar que tant la reina Letícia com el seu marit van donar suport al seu amic.

 

Javier López Madrid ha sigut condemnat per les targetes black | VALÈNCIA DIARI

 

La reina Letícia va defensar a Javier López Madrid

Sembla que mitjançant el xat que el rei Felip compartia amb la seua dona i el conseller delegat d’OHL van fer arribar el seu suport al seu millor amic. Quan van saber que el citat cas havia afectat a López Madrid, la reina Letícia es va afanyar a posicionar-se al seu costat: «Et vaig escriure quan va eixir l’article de les targetes en la merda de LOC i ja saps el que pense, Javier. Sabem qui eres, sabem qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, 'merda'. Un bes compi iogui (miss you!!!)».

 

Molt agraït pel suport de la seua amiga, va respondre: «Ho agraïsc molt. En el futur extremaré l’atenció, vivim en un país molt difícil i seré encara més conscient de la meua conducta». El rei Felip també es va manifestar en aquesta conversa de xat: «I tant!, m'unisc al xat, però preferisc tindre temps per parlar sense intermediació electrònica ni telefònica. Dinem demà? Una abraçada».

 

Tot i els insults de la Reina cap al LOC, en un primer moment el diari 'El Mundo' no va voler publicar aquesta conversa. Finalment, el subdirector de LOC, Iñak Gil, ha contestat a l’ofensa de la reina Letícia: «Sóc el cap de la merda de LOC i espere Majestat que ho continue llegint...».

 

La disculpa de la Família Reial

David Jiménez, director de 'El Mundo', va rebre una telefonada dels reis d'Espanya | VALÈNCIA DIARI

 

Instant després d’aquesta publicació, el periodista David Jiménez va rebre una telefonada d’un número ocult, i en respondre va escoltar el següent: «Sóc el rei. Et cride per demanar-te disculpes en el meu nom i en el de la reina. Els missatges no eren apropiats». Letícia Ortiz va afegir: «Lamente el de LOC, entenc que la redacció estiga molesta amb mi, no era la meua intenció».

 

Una vegada s'havia disculpat, David Jiménez i la reina Letícia van parlar sobre altres temes més casuals com tractaments de bellesa o roba, i semblava que no hi havia cap rancor en el seu to de veu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris