Rocío Flores no s'amaga i posa una condició a Telecinco: «Que torne el meu pare»

La filla d'Antonio David posa les bases davant una possible entrevista

Des que Telecinco va començar a emetre la sèrie-documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Antonio David Flores ha desaparegut del panorama públic, per això tots els mitjans de comunicació estan desitjant saber la seua versió, bé per ell mateix o a través de la seua filla, Rocío FLores.

Així, està clar que la recent col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' no està disposada a donar credibilitat al testimoni de la seua pròpia mare, i no es planteja ni tan sols intentar empatitzar amb el seu dolor. Tal és el grau de manipulació que el seu pare hi ha exercit sobre ella, que es nega a obrir els ulls i es manté ferma en les seues conviccions arribant a imposar la seua voluntat a 'Mediaset'.

La petició de Rocío Flores

La filla d'Antonio David Flores sap que té la paella pel mànec, és a dir, és conscient de l'expectació que desperta i sap que, ara mateix, una entrevista d'ella val molt. Com si es tractés d'un segrestador, no està disposada a deixar anar peça sense abans fer que Telecinco, i especialment 'Sálvame', facen homenatge als seus peus. Almenys així ho mantenen des del portal 'DonDiario' a l'hora d'informar en exclusiva sobre la petició que hauria fet Rocío Flores a la cadena perquè esta concedís una entrevista al 'Deluxe'.

Segons manté el citat portal després de consultar a persones properes a la 'Fábrica de la Tele', la 'influencer' només es deixaria entrevistar per Jorge Javier, per qui no sent precisament simpatia, si 'Sálvame' readmet al seu pare. Els passadissos de Telecinco són un formiguer de rumors i sembla que este està cobrant força, ja que la jove està disposada a immolar-se i explicar la seua veritat només perquè el seu pare recupere el seu lloc de treball, un acte més del qual està disposada a fer per seguir protegint a Antonio David, i que l'allunya encara més d'una possible reconciliació amb la seua mare.

Quan les aigües es calmen

Per molt que a Rocío Flores li estiga costant bregar amb el polèmic documental de la seua mare, intenta mantenir-se al marge i no pronunciar-se, almenys de manera oberta, perquè quan s'asseu en un plató no dubta a llançar algun dard a Rocío Carrasco. Per este motiu, Ana Rosa no va trigar a donar-li aixopluc per, de passada, treure algun rendiment.

Així doncs, 'El programa de Ana Rosa' s'ha convertit en el bastió de la jove, on desafiar a la seua mare comptant amb el suport de la presentadora i col·laboradors, mentre que a 'Sálvame' fan tot el contrari. Hi ha una guerra oberta entre les dos productores, i va ser la d'Ana Rosa la primera a donar-li l'oportunitat a Rocío Flores d'explicar la seua veritat.

De moment ha declinat la invitació, i ha optat per deixar de veure la sèrie i opinar sobre el que en ella s'estiga explicant. No obstant això, qui la coneix, revela que està esperant que acabe per contraatacar i explicar la seua veritat emparada pel consell del seu pare i dels seus advocats.

Si com s'explica pels passadissos de Telecinco, la jove només concedirà una entrevista al 'Deluxe' si el seu pare és readmés, estaríem davant d'una traïció per part de Rocío a Ana Rosa i seríem testimonis de com la 'Fábrica de la Tele' ajup el cap davant seu només per aconseguir l'entrevista més esperada des de la de Rocío Carrasco que, sens dubte, batria rècords d'audiència i que generaria molt d'enrenou durant mesos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marta López denuncia amenaces en la seua tornada a Espanya: «No ho tornes a fer»" "La història es repeteix: María Lapiedra traeix a Gustavo González i podrien trencar"