Sandra Barneda destapa a José Luis Moreno: Em va dir que m'anava a tallar el coll

La presentadora ha recordat la topada que van tindre fora de càmeresL'any 2014 José Luis Moreno va protagonitzar una de les seues aparicions més lamentables en televisió. El presentador va acceptar ser entrevistat en el programa de Telecinco 'Hable con ellas', sense saber que s'estava ficant en la gola del llop. L'empresari i productor espanyol creia que anava al programa a repassar la seua extensa trajectòria en la televisió, sense saber que el contingut estava a punt de canviar.


Les conductores del programa van començar a parlar-li del que ocorria darrere de les càmeres i de les queixes que tenien molts professionals sobre el tracte que li havien donat. Concretament Sandra Barneda va ser molt dura amb ell i va intentar que admetera que no sempre havia sigut un bon pagador.


Alguna cosa que va molestar molt a José Luis Moreno i que anteriorment eixe mateix programa, havia concedit una entrevista en la qual Yolanda Ramos li va traure els colors per haver-li de bastants diners. Moreno no estava disposat a tornar a caure en el mateix parany i encara que en directe va intentar mantindre les maneres. El pitjor va arribar quan el programa es va anar a publicitat.Amenaçes

 

Després de la detenció de José Luis Moreno, acusat de liderar un entramat empresarial de més de 700 mercantils per a blanquejar a tercers diners procedents del tràfic de drogues, ha anat eixint a la llum nombrosos afectats, anònims i celebrities, afectats pel productor i empresari.


Un dels testimoniatges més impactants ho va donar este dimecres Sandra Barneda, que va tindre una forta topada fa uns anys amb Moreno i va patir en carns pròpies el seu caràcter.


"En 'Hable con ellas' ho vaig viure en primera persona… en una pausa publicitària em va dir que m'anava a tallar el coll si continuava preguntant com vaig preguntar", va assegurar la presentadora en 'Sálvame'. "M'ho va repetir diverses vegades: et tallaré el coll, et tallaré el coll".


Per a Barneda, Moreno és "un símbol d'una Espanya que ja ha desaparegut". "Estava acostumat a tindre impunitat i a actuar des de la màfia més retrògrada i des del poder que, crec, forma part d'una altra època", va assenyalar.


A més, 'Sálvame' va emetre els àudios d'eixa discussió en publicitat on es veu a un José Luis Moreno molt agressiu: "Però és que tu et creus que m'importa a mi tres caralls que t'ofengues tu? Tu qui eres?", li etzibava a Sandra, que arribava a dir-li: "Perdona, no em parles així".


"Com que no et parle així? No em parles tu a mi així. Qui eres? Que fas? Quina és la teua carrera?... Ni una més, ni una més", li etzibava el productor televisiu emportant-se el dit al coll.Altres personatges que hi han tingut una mala experiencia amb el productor

 


La periodista, escriptora i presentadora no ha sigut l'única que ha alçat la veu contra el productor.  Yolanda  Ramos, Serafín Zubiri, Miguel Lago, Lydia Lozano i altres tants companys de la professió, mediàtics i anònims, han parlat de l'empresari madrileny abans i després que isquera a la llum la notícia de la seua detenció.


Han sigut molt sonats els casos de personalitats que denuncien que el productor de televisió els ha deixat a deure diners. No obstant això, hi ha altres elements truculents que sobrevolen al conegut ventríloc, com la presència d'alguns homes del món de l'espectacle -ja foren cantants, models, actors...- que han viscut a la seua casa, alguns dels quals han parlat d'una relació que sembla alguna cosa més que amistat.

Rafa Mora ha deixat entreveure una cosa similar, encara que en menor mesura, que li va marcar en la seua trobada amb José Luis Moreno en 2013 gràcies a la seua participació en la seua sèrie 'Esposados', de Telecinco. Així, el col·laborador va parlar de les suposades intencions que tindria José Luis Moreno amb ell: "Vaig notar que em desitjava".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tom Brusse i Melyssa Pinto, la història que pareix no acabar mai" "MASK SINGER: Amb la boca oberta en desemmascarar al 'Flamenc' i el 'Gos'"